Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvježite prostor

Želite se riješiti neugodnog mirisa cigareta iz doma? Uzmite nekoliko glavica luka i napravite ovo

Shuttershock
30.11.2021.
u 07:00

Bez brige, nećete miris cigareta zamijeniti mirisom luka.

Miris cigareta uvlači se u namještaj, tekstil, pa čak i zidove doma u kojem se puši godinama, a izvući ga potpuno nije baš brz posao. Mnogi će odmah posegnuti za osvježivačima zraka i prozračiti prostoriju, ali to su samo kratkoročna rješenja. 

U jednoj Facebook grupi osvanulo je pitanje kako se riješiti neugodnog mirisa, a osim savjeta da se tekstil odnese na kemijsko čišćenje i pozove servis koji će dubinski očistiti namještaj, jedan preporučeni trik privukao je mnogo pažnje.

Stiglo je vrijeme struganja leda sa stakala auta: Napravite otopinu koja će led otopiti za par sekundi!

Razrežite nekoliko glavica luka na pola i svaku polovicu stavite u jednu prostoriju. Iako možda ne zvuči primamljivo na prvu, luk će upiti sve mirise koji se šire prostorijom, prenosi The Sun.

Nakon nekoliko dana osvježite prostor mirisom u spreju.

Muče vas neugodni mirisi u kuhinji? Evo kako ih se riješiti

1/8

Komentara 1

Avatar root
root
10:11 30.11.2021.

Prestani pušiti u kući i okreči uprđenu sobu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije