Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Želim zadovoljiti svoju djevojku, ali ne može postići orgazam sa mnom'

Pixabay
28.06.2022.
u 20:51

Misli da bi to mogla biti mentalna blokada uzrokovana time što ju je tako jako iznevjerio zbog ovisnosti.

– Nakon što je ostala uz mene u lošem trenutku u mom životu, želim da se moja djevojka ponovno osjeća dobro u spavaćoj sobi. Ja imam 38, ona 35 godina i zajedno smo pet godina. Bila mi je velika podrška, pomogla mi je da prebrodim zlouporabu droga i alkohola koji su me mučili jako dugo vremena – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Konačno dobiva stručnu pomoć koja mu je bila potrebna. Poricao je svoje ovisnosti i proveo svoju djevojku kroz pakao. Problem je u tome što ona ne doživljava orgazam kao nekad. Uvijek je znala doživjeti orgazam tijekom predigre. Misli da bi to mogla biti mentalna blokada uzrokovana time što ju je tako jako iznevjerio zbog ovisnosti.

– Možda se bori s nedostatkom želje jer se osjeća ogorčeno. Vaša djevojka je ostala uz va kad ti je bilo najgore i bit će potpuno svjesna vaših postupaka. Vi, s druge strane, možda niste bili. Seks s ovisnikom možda nije bio ugodan, pogotovo ako je bio grub. Vaša djevojka zvuči kao da se bori odgurnuti ta sjećanja i uživati ​​u seksualnoj intimnosti sada kada se oporavljate – odgovorila mu je Deidre.

U Hrvatsku stiže prvi toplinski val: Meteorolozi izdali i novo upozorenje!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:19 29.06.2022.

Onda se popravi i.budi bolji u krevetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije