Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Želim napustiti suprugu i djecu pa se preseliti sa seksi kolegicom s posla, ne znam što ću'

Deidre, kolumnistici britanskog The Suna, obratio se muškarac koji se našao u kompliciranoj situaciji - ima suprugu koju voli, no jako mu se sviđa kolegica s posla, a iza njih je i strastvena afera
15. ožujka 2019. u 22:42 4 komentara 33653 prikaza
Foto: Shutterstock

Imao je skladan brak s dvije prekrasne kćeri. Odlučili su se preseliti s roditeljima kako bi uštedjeli na stanarini, a onda su počeli problemi jer je nestalo strasti. Muškarac je napisao pismo Deidre, a ona mu je sasvjetovala što da napravi. 

"Imao sam seksi aferu s mladom kolegicom s posla - seks je bio fantastičan, ali onda sam morao izabrati između nje i svoje supruge, obitelji i doma. Imam 38 godina i oženjen sam 14 godina. Imamo dvije prekrasne kćerkice koje imaju 16 i 13 godina, a moja supruga ima 40. Mislim da me voli, ali mi ne pokazuje, a posljednjih nekoliko godina bilo nam je dosta stresno.

Par ne dozvolite Stalno vas partner uzima zdravo za gotovo? Ovo su načini kako to promijeniti

Jedini način na koji smo mogli kupiti svoju kuću bilo je da se preselimo s mojim roditeljima kako bismo uštedjeli, a nakon toga smo uzeli neku ruševinu od kuće pa sam je morao obnavljati s ocem. Postalo nam je jako tijesno s financijama, a kćeri to nisu mogle uvijek razumjeti, a u domu s roditeljima nismo imali previše privatnosti pa nam je seksualni život patio. 

Na poslu se pojavila nova kolegica, 15 godina mlađa od mene, a u nekoliko tjedana smo postali bliski. Rekla mi je da ju je dečko ostavio zbog njezine najbolje prijateljice, a ja sam joj rekao kako mi je u braku prije bilo lijepo, ali mi se sad čini da je postalo jako emocionalno hladno i bez ljubavi. 

Par dobro je znati Tražite partnera? Ovakve tipove muškaraca trebate izbjegavati

Svakim smo danom postajali sve prisniji, a za njezin rođendan odveo sam je na ručak. Tog se dana nismo vratili u ured, nego smo otišli u lokalni hotel, gdje smo se i seksali. Bilo je nevjerojatno, a afera je trajala tri mjeseca, sve dok moja supruga nije našla hotelski račun na podu. 

Laganje mi nikad nije išlo pa sam joj odlučio reći istinu. Ona mi je postavila ultimatum, ljubavnica ili ona, i ja sam na kraju odabrao suprugu i predivne kćeri. Molio sam suprugu da ništa ne govori roditeljima i za nekoliko mjeseci trebali bismo se preseliti u novu kuću. 

Kolegica s posla se premjestila u drugi odjel i mislio sam da je među nama gotovo. Ipak, nakon nekog vremena vratila se u ured i shvatio sam da želim biti s njom, a ne sa suprugom. Volim je, ali jednostavno nisam zaljubljen u nju i ne znam što napraviti."

stručnjakinja Stvari koje trebate znati prije seksa s novim partnerom, evo što muškarci očekuju

Deidre mu je odgovorila: Život s roditeljima i izgradnja vlastite kuće je ogroman napor za vaš odnos - trebali biste izbjegavati djevojku s posla i biti sigurni u to da nećete opet započeti ljubavnu aferu. Vjerujem da vam je supruga jako povrijeđena, ali je pitajte da zajedno poradite na osjećajima kako biste se oboje osjećali voljeno i željeno. 

Pokušajte ponekad iskreno razgovarati, bez prisustva roditelja i kćeri. Sjetite se kakav ste bar nekad bili, vjerujem da to možete biti ponovno! 

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša