Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

"Zaručena sam, ali imam strastvenu aferu s oženjenim muškarcem dvostruko starijim od sebe"

Ljubavnik joj je pokazao kako izgleda veza s nekim tko je uistinu cijeni
14. studenoga 2018. u 20:10 16 komentara 21464 prikaza
Foto: Shutterstock

Kolumnistici britanskog The Suna, Deidre, obratila se nezadovoljna 23-godišnjakinja koja je zaručena, no nije sretna u vezi sa svojim partnerom, već joj se sviđa kako je tretira ljubavnik... 

"Draga Deidre, imam partnera, ali istovremeno se seksam s muškarcem koji je gotovo dvostruko stariji od mene... I zbog tog ne osjećam nikakvu krivnju. Imam 23 godine, a moj partner ima 26 godina i govori mi sve što želim čuti, no pritom ne pokazuje nikakve prave osjećaje. 

Ovisnost o seksu? "Ne mogu prestati gledati porniće i biti s prostitutkama, a seksao sam se i s curinom mamom..."

Zajedno smo tri godine i imamo jednogodišnju kćer. Naš odnos u zadnje vrijeme ide pomalo "nizbrdo", odnosno više smo poput prijatelja. Preko dana mu šaljem poruke, no najčešće ne dobijem nikakav odgovor. Kad mu napišem "Volim te", on mi odgovori "I ja tebe", no ne zvuči kao da to stvarno misli. 

Kad se seksamo, nema ni poljubaca ni maženja, a nikad ne idemo van. Uvijek kad mu nešto predložim, on odbije.

Vratio se bivšoj Ja sam u njega zaljubljena, a on je sa mnom samo zbog seksa...

Ja radim u tatinoj news agenciji i na posao sa sobom vodim kćer. Zapeo mi je za oko muškarac koji dostavlja magazine. On je jako zgodan, oženjen i - ima 45 godina, što znači da je gotovo dvostruko stariji od mene. 

Došao je prije nekoliko mjeseci kad su me neki tinejdžeri zafrkavali. Svađala sam se s njima, a on im je rekao da prestanu i zaprijetio im. Bila sam jako potresena pa mi je napravio čaj i zagrlio me. U tom trenutku, podignuo je moju glavu i poljubio me u usta, a osjećaj je bio prekrasan. Počeli smo se ljubiti i ubrzo smo završili u sobi, gdje smo se na kraju i poseksali. 

Zabrinuti mladić "Moja djevojka očajnički želi ostati trudna pa buši rupe na kondomima. Što da radim?"

Bio je jako zanimljiv ljubavnik i nikad nisam iskusila ništa slično. I dalje se viđamo i on mi pruža sve što sam ikad željela u vezi. Jako je strastven, bez obzira na to radi li se o meni ili općenito o životu. 

Uskoro bi se trebala udati za zaručnika, no to me uopće ne veseli. Nisam uzbuđena, nego preplašena jer mi je ovaj muškarac pokazao kako može izgledati život s nekim tko te stvarno cijeni." 

Deidre joj je odgovorila: "Pa, sudeći po stvarima, sa sigurnošću se može reći da se ne biste trebali udati za svog zaručnika. Uzima te zdravo za gotovo, a takvim životom bila bi jako nezadovoljna. To bi također bila velika šteta i za vašu kćer. Ljubavnik je pokazao kako život treba izgledati, no to je isto 'mrtva' veza.

Što učiniti? Zaljubio sam se preko ušiju. Kad sam sreo njezinu majku, otkrila je kćeri da sam i s njom spavao

On je oženjen pa takav odnos jednostavno ne ide nikud. Trebate se naučiti cijeniti. Recite mu da ova afera komplicira vaš život i da je želite okončati, za dobro obje strane. Svojem zaručniku reci da, ako se želi vjenčati, treba doći do velikih promjena u vezi. 

>> Pogledajte video "Četiri mjesta na ženinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa"

[video: 22473 / 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa]

 

 

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  Moja preporuka je da i dalje se nastaviš trošiti ko štuka sa starijim muškarcem jer a tvoj zaručnik ne treba znati za to.na taj način svi će biti sretni.Stariji muškarac jer je dobio mladu piletinu , zaručnik jer ga nećeš ... prikaži još! tlačiti sa sexom koji ga ne zanima , a ti ćeš dobiti po repu svaki put kada zaželiš.Guraj tako dokle god traje a kada se zakomlicira javi se pa ću ti objasniti kako dalje, ne brini za sve imam rješenja....

 • Avatar Oluja
  Oluja:

  sada znamo zašto zapravo kasne radovi na rotoru u Zagrebu

 • alkar2013:

  Mrššš kurvetino !