Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovativne procedure

Zaleđivanje kože briše godine s ruku. Biste li se usudili?

ruke
Foto: Thinkstock
1/2
10.05.2014.
u 19:00

Dok se nekada nije moglo učiniti ništa protiv prirodnog starenja i njegovih posljedica, danas se u svijetu primjenjuju inovativne procedure koje brišu godine s ruku.

Nema sumnje: staračke pjege nisu nimalo privlačan prizor.

Dok se nekada nije moglo učiniti ništa protiv prirodnog starenja i njegovih posljedica, danas se u svijetu primjenjuju inovativne procedure koje brišu godine s ruku.

Jedna od njih je krioterapija tj. zaleđivanje kože pomoću tekućeg nitrogena. Ova tvar raspršuje se izravno po mrljama ili se nanosi posebnom olovkom. Koža će odmah nakon toga poprimiti bijelu boju, a sljedećih dana na njoj će se stvoriti krastica koja će ubrzo zarasti. Inače, ova metoda koristi se i za tretiranje bradavica.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Međutim, ukoliko se odredi pogrešna doza nitrogena ili je koža preosjetljiva na ovu tvar, na njoj mogu ostati trajni ožiljci. Cijena tretmana iznosi stotinu eura. Dakle, vječno mlada koža na rukama više neće biti samo pusti san. Uskoro će muškarcima biti vrlo teško na osnovu njenih ruku procijeniti koliko neka žena zaista ima godina.

>>Sve za ljepotu: Tretman ubrizgavanja masnoća iz vlastitog tijela u ruke

>>Unatoč redovitoj njezi, koža na rukama i dalje djeluje oštećeno i ispucano?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije