Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

Zabrinuti muškarac: "Žena mi je rekla da joj je dosta seksa; i nek' se sam snalazim, što da radim?"

Pixabay
19.12.2022.
u 00:06

Ipak, brzo se snašao jer je, kaže, 'bio primoran' upoznati drugu ženu i sada misli da se zaljubljuje u nju..

Iako sam u kasnim 60-ima, još uvijek imam vrlo visok seksualni nagon, ali moja supruga, koja ima 65 godina, zabranila je bilo kakve aktivnosti u spavaćoj sobi, osim ako ih ne radim sam. Kaže da je nakon četiri desetljeća braka, redovitog seksa i četvero djece učinila svoje obaveze, napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Tako je prije četiri godine potpuno odbila bilo kakav seks s njim. Umjesto toga, ona inzistira da se može i sam zadovoljiti, ali njemu stvarno nedostaje intimnost i osjeća kako se udaljava od nje. Sada je upoznao drugu ženu i misli da se zaljubljuje u nju. Stvarno bi je želio zamoliti da ima aferu s njim, ali brine se da će izgubiti prijateljstvo ako sve pođe po zlu.

– Započinjanje afere nije rješenje. Razgovarajte sa svojom suprugom i objasnite kako se osjećate zbog nedostatka intimnosti. Zvuči kao da vaša žena nikada nije uživala u seksu ako je to doživljavala kao “dužnost”. Pokušajte joj pokazati puno ljubavi, ne samo u spavaćoj sobi. Puno maženja i poljubaca učinit će da se osjeća cijenjenom, a kada postanete intimni, pobrinite se da odvojite vrijeme, provjerite je li sretna i usredotočite se na predigru – odgovorila mu je Deidre.

 

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:39 19.12.2022.

Nasla ona drugoga ostavi je nadi bolju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije