Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Zaboravite na proteze. U klinici Ortoimplant Dental SPA vratite bezbrižan osmijeh uz najinovativnije dentalne metode!

Skrivate osmijeh? Zubna proteza vas žulja godinama? Morate ju stalno dezinficirati, a čaša s protezom na noćnom ormariću je postala sastavni dio vaše spavaće sobe? Želite napokon nesmetano uživati u hrani?
15. listopada 2020. u 09:00 3370 prikaza
Ortoimplant Dental Spa
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Pozdravite se s vašom protezom koja vas je vjerno služila i zakoračite u budućnost. U rukama stručnog tima pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša u klinici Ortoimplant Dental Spa pomažu vam riješiti vaše zubne probleme najinovativnijim metodama implantologije.

Što su implantati i, još važnije, zašto implantati?

Implantati pristaju svima - mladima i starima. Oni se mogu opisati kao umjetni korijen (izgrađen od jednog od najčvršćih materijala na svijetu - titana) ugrađen u kost koji zamjenjuje prirodni korijen zuba.

Implantati štite i zdrave zube. Pitate se kako? Klasične krune i mostovi zahtijevaju rezanje ili brušenje vaših okolnih prirodnih zuba što skraćuje njihov životni vijek, a uz implantate taj problem nećete imati. Implantat se ugrađuje na mjestu na kojem nedostaje zub pa su vaši prirodni i zdravi zubi na sigurnom.

Majka priroda nam je dala samo dvije šanse za savršen osmijeh, ali tehnologijom i inovacijama smo nadišli taj problem. Krunica ili most fiksirani na implantate vraćaju osjećaj i funkciju prirodnih zuba.

Klinika Ortoimplant Dental Spa je specijalizirana za najnaprednije metode rješavanja izgubljenih zubi, a one su...

Inovativna metoda All-on-4 omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata. Ugradnja je digitalno navođena, ugrađuju se najkvalitetniji zubni implantati na tržištu, a najsuvremenijim metodama se uklanja potreba za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa.

Ako ste duže vrijeme bez jednog ili više zuba, kost se povlači. Pri dentalnim implantološkim zahvatima je ponekad potrebno i nadograditi kost, ali uz najsuvremeniju Zygoma All-On-4 metodu ta prepreka se preskače, a samim tim nema ni potrebe za dugotrajan proces oporavka.

Dr. Zdenko Trampuš je uveo još jednu novost u svakodnevnu kliničku praksu - pterigoidne zubne implantate. Oni su alternativna opcija iskorištavanja preostale čeljusne kosti kao sidrišta za implantate koja vas također može pripremiti za svjetliju i bezbrižniju budućnost.

Uz ove najinovativnije metode, nude i doživotno praćenje i održavanje vaših zubi bez ikakvih dodatnih troškova.

Prvi pregled i dijagnostika su potpuno besplatni pa se naručite na broj telefona +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici.

Ortoimplant Dental Spa | Autor : Promo Foto: Promo

U klinici Ortoimplant Dental Spa vas očekuju sve stomatološke usluge na jednom mjestu. Tim vrhunskih liječnika pod vodstvom stručnjaka dr. Zdenka Trampuša se brine za sve vaše potrebe i želje: od estetskih zahvata, protetike, kompletnih rekonstrukcija i funkcijske terapije preko endodoncije te implantoloških i kirurških zahvata do ortodoncije.

Dental Spa koncept je jedinstven u Hrvatskoj. Posjet stomatologu napokon može biti ugodno, a ne samo bolno iskustvo. U opuštenoj atmosferi će vam biti osigurana najkvalitetnija stomatološka usluga, a dostupne su vam i masaže, aromaterapije, terapije kisikom i biomagnentom rezonancijom te druge medicinsko-terapijske metode koje će vas pripremiti za stomatološki tretman ili vas njegovati nakon njega.

Stoga, naručite se odmah na besplatni prvi pregled i dijagnostiku i prepustite se sigurnom vodstvu i dugogodišnjem iskustvu dr. Zdenka Trampuša i njegova tima liječnika te uživajte u Dental Spa okruženju. Nazovite na broj telefona +385 1 3703 498 ili ispunite kontakt formu na službenoj stranici.

Biciklisti
PROMO
Kako izabrati pravi bicikl