Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni savjet s TikToka

Za savršeno meke i mirisne plahte prašku za rublje dodajte ove tri stvari iz kuhinje

Shuttershock
26.10.2021.
u 06:55

"Savršeno mekana i mirišljava!", napisala je jedna Tiktokerica nakon što je isprobala 'recept' i sama oprala posteljinu s ovim sastojcima.

Nedavno je na TikTok računu @ Refined Living objavljen video s nešto drugačijim načinom pranja posteljine od uobičajenog, a metoda je oduševila mnoge pratitelje.

U njemu žena u svoju perilicu rublja posteljini dodaje dozu deterdženta za rublje, ¼ šalice sode bikarbone, ¼ šalice octa i pet kapi eteričnog ulja lavande.

@refinedliving

Who needs to wash their sheets? Tag them below 👇 ✨ #refinedliving #cleantok #cleansheets #washyoursheets #laundrytok #washing #laundryday #washwithme

♬ erica padilla make it to me remix - erica padilla

Ako ste do sada svoje jastučnice i plahte prali samo s deterdžentom ili omekšivačem, možete i sami probati s dodavanjem ovih sastojaka u čiju se učinkovitost kunu mnogi na društvenim mrežama.

Naime soda bikarbona je izvrsna za skidanje mrlja s posteljine i dubinsko pranje, ocat djeluje kao omekšivač, a zahvaljujući ulju lavande dugo će lijepo mirisati.

Savjeti i trikovi za pranje rublja

1/4

Ovako se mogu, naravno, prati i različiti odjevni predmeti, a sodu i ocat je dobro dodati i kod pranja ručnika. 

Video je brzo postao viralan, a mnogi su odmah isprobali kakva je posteljina nakon ovog 'recepta'.

- Savršeno mekana i mirišljava! - napisala je jedna žena, a na platformi je započela i rasprava o tome koliko bismo često uopće trebali prati plahte, pa su se mnogi zgrozili shvativši da ne peru baš svi posteljinu jednom tjedno...

 - Čekajte, zar stvarno ima onih koji plahte ne operu ni nakon sedam dana korištenja? - pitala je jedna Tiktokerica, a našlo se par korisnika koji misle da je to - prečesto. 

Dovoljno je, kažu neki, posteljinu prati i jednom u dva ili tri tjedna, ali ako nemate kućne ljubimce i spavate sami.

Stručnjaci kažu da je pranje kose tijekom pandemije počelo imati terapijski učinak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije