Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Za plaću od 10.000 kuna sve što morate je - spavati devet sati dnevno!

Jedna tvrtka u Indiji traži pripravnike, a sve što trebate je spavati - plaćaju vas za to!
02. prosinca 2019. u 13:24 2 komentara 3169 prikaza
Foto: Shutterstock

Wakefit traži najglasnije spavače i one koji se mogu isključiti s posla čim legnu, prenosi unilad.co.uk.
Za devet sati sna po noći i tako sto dana rada, Wakefit nudi 9700 kunaChaitanya Ramalingegowda direktorica i osnivačica Wakefita kaže: "Tražimo najbolje spavače  u zemlji koji su spremni spavati što duže i staviti san na listu prioriteta u životu. Želimo vratiti fokus ljudi na to koliko je važno spavati."

Tko su idealni kandidati?
Oni koji mogu napredovati u okruženju s sporim tempom, konceptualiziraju i daju učinkovite strategije kako sebi tako i članovima tima i na taj način omogućuju da dublje i duže spavaju. Afinitet prema ugodnom okruženju, drijemanju, ležanju i opuštanju bit će bonus.

 | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Traže i neke uobičajene uvjete kao naprimjer završenu školu, a kandidati koji su spavali za vrijeme nastave imaju prednost. Oni koji su motivirani ostati u krevetu po 8 sati, koji mogu zaspati 10 do 20 minuta nakon što naslone glavu na jastuk, educirani su o preparatima za lakši san, vole timski rad, mogu zaspati bilo gdje bez obzira na zvukove i svijetlo, fokusirani su, disciplinirani i mogu pratiti svoju analizu spavanja, imaju strast prema čistoj posteljini, mekanim dekicama i zabavnim pidžamama - tako izgledaju idealni kandidati.

Šef iz snova U ovoj tvrtci imaju neograničen godišnji, bolovanje i veliku plaću

Preferiraju i ljude koji vole kamilicu, ali i one koji nisu ovisni o mobitelima kao ni društvenim mrežama. Oni koji su dugo budni noću gledajući serije neće dolaziti u obzir baš kao i oni koji hrču, a ni oni koji ne znaju kreirati sadržaj za web stranice.

Oni koji odgađaju alarme ili ih ni ne čuju imaju veliku prednost kao i oni koje ne može probuditi mobitel usred noći. Također, pjevanje i znanje tekstova uspavanki je poželjno, ali nije uvjet.

 | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Osim što nudi nevjerojatne mogućnosti zaposlenja, Wakefit se također zalagao za sve urede u Indiji da instaliraju spavaonice, nakon što su u istraživanju otkrili da bi 86% Indijaca bilo produktivnije.

Kraći radni tjedan Znate li koliko bi dana u tjednu trebali raditi stariji od 40 godina? Moglo bi vas oduševiti!
Božićna zabava
SAVRŠEN BOŽIĆNI PARTY ZAČINJEN KREATIVNIM JELIMA
Božićna zabava za pamćenje ili noćna mora? Organizacija božićnog partija ne mora predstavljati dodatni stres
  • ljutko:

    Posao za mene, čak mogu raditi preko vremena i do 12 sati😀

  • sicario22a:

    E to je pravi posao za prosvijetu . Niš ne rade pa bi veću plaću .