Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Za plaću od 10.000 kuna sve što morate je - spavati devet sati dnevno!

Jedna tvrtka u Indiji traži pripravnike, a sve što trebate je spavati - plaćaju vas za to!
02. prosinca 2019. u 13:24 2 komentara 4066 prikaza
Foto: Shutterstock

Wakefit traži najglasnije spavače i one koji se mogu isključiti s posla čim legnu, prenosi unilad.co.uk.
Za devet sati sna po noći i tako sto dana rada, Wakefit nudi 9700 kunaChaitanya Ramalingegowda direktorica i osnivačica Wakefita kaže: "Tražimo najbolje spavače  u zemlji koji su spremni spavati što duže i staviti san na listu prioriteta u životu. Želimo vratiti fokus ljudi na to koliko je važno spavati."

Tko su idealni kandidati?
Oni koji mogu napredovati u okruženju s sporim tempom, konceptualiziraju i daju učinkovite strategije kako sebi tako i članovima tima i na taj način omogućuju da dublje i duže spavaju. Afinitet prema ugodnom okruženju, drijemanju, ležanju i opuštanju bit će bonus.

 | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Traže i neke uobičajene uvjete kao naprimjer završenu školu, a kandidati koji su spavali za vrijeme nastave imaju prednost. Oni koji su motivirani ostati u krevetu po 8 sati, koji mogu zaspati 10 do 20 minuta nakon što naslone glavu na jastuk, educirani su o preparatima za lakši san, vole timski rad, mogu zaspati bilo gdje bez obzira na zvukove i svijetlo, fokusirani su, disciplinirani i mogu pratiti svoju analizu spavanja, imaju strast prema čistoj posteljini, mekanim dekicama i zabavnim pidžamama - tako izgledaju idealni kandidati.

Šef iz snova U ovoj tvrtci imaju neograničen godišnji, bolovanje i veliku plaću

Preferiraju i ljude koji vole kamilicu, ali i one koji nisu ovisni o mobitelima kao ni društvenim mrežama. Oni koji su dugo budni noću gledajući serije neće dolaziti u obzir baš kao i oni koji hrču, a ni oni koji ne znaju kreirati sadržaj za web stranice.

Oni koji odgađaju alarme ili ih ni ne čuju imaju veliku prednost kao i oni koje ne može probuditi mobitel usred noći. Također, pjevanje i znanje tekstova uspavanki je poželjno, ali nije uvjet.

 | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Osim što nudi nevjerojatne mogućnosti zaposlenja, Wakefit se također zalagao za sve urede u Indiji da instaliraju spavaonice, nakon što su u istraživanju otkrili da bi 86% Indijaca bilo produktivnije.

Kraći radni tjedan Znate li koliko bi dana u tjednu trebali raditi stariji od 40 godina? Moglo bi vas oduševiti!
Tko želi biti Milijunaš
GRIJEH ILI SRAMOTA?
Svi govore o tome! Je li u sinoćnjem 'Milijunašu' jedno pitanje imalo dva točna odgovora?
Razbili smo mitove o mikrovalnoj pećnici
SAZNAJTE ISTINU
Razbili smo mitove o mikrovalnoj pećnici
  • ljutko:

    Posao za mene, čak mogu raditi preko vremena i do 12 sati😀

  • sicario22a:

    E to je pravi posao za prosvijetu . Niš ne rade pa bi veću plaću .