Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odao im je počast

Mali Maro maskirao se u spasitelja HGSS-a: 'To nam je najveće priznanje'

HGSS/Facebook
17.02.2020.
u 13:41

Maro Šteka umjesto u tipičnog superheroja maskirao se u, po njemu, najvećeg heroja - spasitelj HGSS-a

Hrvatska gorska služba spašavanja na svojem Facebook profilu podijelila je sliku malenog Mare Šteka koji se za maškare maskirao u spasitelja HGSS-a, a podijelili su kako im je ovo najveće priznanje koje su dobili u njihovih 70 godina volonterskog rada.

Pogledajte kako su Murterske bake napravile svoje kostime za ovogodišnje maškare:

HGSS je volonterska, neprofitna i humanitarna grupa spašavanja koja je osnovana 1950. godine, a bavi se spašavanjem ljudi i životinja koji se nalaze na teško dostupnim područjima, poput planina, gora i stijena. Maro Šteka iz Sutivana odlučio im je odati počast za njihov rad svojim kostimom za maškare koji je bio u temi 'Superheroji spašavaju svijet'.

Marov kostim sastojao se od kompletne opreme, čak je imao i ruksak s prvom pomoći, a pomogao mu je i njegov četveronožni najbolji prijatelj koji je bio 'potražni pas' u maskiranoj povorci. Maru je na svom Facebook profilu podijelila službena stranica HGSS-a i napisala divnu poruku: "Uz ovakve malene humaniste ne moramo se bojati za budućnost službe jer naše poruke pronalaze put i do onih najmanjih." Svaka čast Mari na domišljatom i originalnom kostimu, a i na priznanju HGSS-a.

Kostimi za maškare mogu se samostalno napraviti, a cijelu odjevnu kombinaciju možete kupiti za samo 40 kuna:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije