Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vratite se nasmijani svojim svakodnevnim aktivnostima uz Seni Lady

Seni Lady
Foto: Promo
12.04.2018.
u 08:45

Kašljete uz stisnuta koljena? Smijete se suzdržano i izbjegavate fizički napor? Inkontinencija može narušiti svakodnevni život osobe – na psihičkom, intimnom i profesionalnom planu.

Istraživanja pokazuju da se svaka četvrta žena u dobi između 35 i 45 godina susreće s laganom inkontinencijom. Nemogućnost zadržavanja mokraće najčešće se događa pri kašljanju, kihanju, smijanju, plesanju ili saginjanju. Lagana inkontinencija česta je pojava nakon poroda, a događa se i u starijoj dobi. Seni Lady ulošci idealno su rješenje za laganu i umjerenu inkontinenciju kod žena. Diskretni i pouzdani, prozračni anatomski oblikovani ulošci služe za zaštitu pri tegobama s nekontroliranim mokrenjem te omogućuju aktivan život unatoč urinarnim problemima.

Osjećaj neugodnosti, zabrinutost, sram, pa čak i gubitak ženstvenosti, samo su neke od briga s kojima se svakodnevno nose žene sa simptomima lagane inkontinencije. Seni Lady ulošci nude pouzdanu zaštitu, upijaju mokraću, sprječavaju neugodan miris, a prema riječima korisnica Seni Lady, ulošci su diskretni te ne smetaju pri hodanju i obavljanju dnevnih zadataka. Prozračni, anatomski ulošci za zaštitu pri tegobama s nekontroliranim mokrenjem dostupni su u sedam veličina kako bi svaka žena mogla izabrati veličinu koja najbolje odgovara njenim potrebama.

Inkontinencija se može javljati u rasponu od blage do teške, a danas postoje mnoge opcije liječenja, ali za uspjeh bilo koje metode je važno strpljenje i upornost žene te mijenjanje životnih navika. Seni Lady idealno su pomagalo koje će umanjiti osjećaj vlažnosti te neugodan miris, a svaka žena koja se bori s ovim neugodnim problemom uz pomoć Seni Lady bit će spremna za bezbrižno obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije