Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMRŠENO

'Volim svoju djevojku, ali imam ljubavnicu. Istovremeno se viđam i s jednim muškarcem'

seks, par
Foto: Getty Images
1/2
27.06.2019.
u 21:15

'Nastavio sam se viđati i s njim, ali i s kolegicom s posla. Grozno se osjećam ali ne mogu si pomoći'

Imam 32 godine, a moja djevojka 29. Zajedno smo tri godine. Ona je moja srodna duša i obožavam je - započinje muškarac koji se povjerio poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun

- Pričali smo o vjenčanju i oduvijek sam joj bio vjeran, ali nedavno sam totalno skrenuo. Radim u banci i upoznao sam novu kolegicu. Počeli smo pričati i super se slažemo. Ima 30 godina i slobodna je. Nedavno smo otišli na piće i oboje smo previše popili. Pozvala me u svoju sobu, te smo se u upustili u seks.

Osjećao sam grižnju savjesti, no bilo nam je prekrasno. Od tada smo još nekoliko puta završili zajedno, no nedavno sam upoznao i jednog muškarca koji me jako privukao. Poljubili smo se, a potom smo imali i odličan seks. To je bio moj prvi put s muškarcem nakon što sam jedan put eksperimentirao kao tinejdžer. Nastavio sam se viđati i s njim, ali i s kolegicom s posla. Grozno se osjećam ali ne mogu si pomoći - nastavio je muškarac.

- Zvučiš rastrgano, ali sumnjam da ćeš se zaustaviti dok ne shvatiš što te pokreće. Izgleda da je varanje krenulo jednom kada si počeo pričati sa svojom djevojkom o vjenčanju. Možda te je to prepalo, a možda su vaši roditelji imali loš odnos pa imate negativnu asocijaciju na brak. Ili ste možda pokušali potisnuti svoju seksualnost kako bi se uklopili u konvencionalne norme? Varanje će vas samo dovesti do problema, a ne do odgovora. Možda biste trebali potražiti savjet stručnjaka - odgovara Deidre.

Samo 12 posto muškaraca u Hrvatskoj svaki dan obavlja kućanske poslove


 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
21:44 27.06.2019.

Vodoravan nivou

IL
ilija26
15:19 29.06.2019.

Nemas ti uopce djevojku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije