Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahtjevi za transplatacijom

Velika stražnjica Kim Kardashian pravi je hit! Žene idu na operaciju da imaju takvu

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/10
07.02.2014.
u 13:30

Relativno kratko vrijeme oporavka nakon postupka još je jedan od razloga zašto se žene lako odlučuju na ovo.

Britanke su "poludjele" za većim stražnjicama, poput one kakvom se može pohvaliti starleta Kim Kardashian.

Harley Street klinika u Londonu objavila je da su zahtjevi za postupcima transfera masnoća u stražnjice, kako bi se povećale, u godinu dana narastao za čak tri puta. Radi se o pravom boomu, navodi se, piše Daily Mail. 

 

Postupak uključuje ubrizgavanje masti u stražnjicu, preuzetih s drugih dijelova tijela poput bokova, trbuha ili bedara, a traže ga i žene čije su se stražnjice "objesile" ili izgubile volumen, iako je najveći broj zahtjeva pristiže od žena koje svoje stražnjice žele povećati i učiniti ih punijima.

Relativno kratko vrijeme oporavka nakon postupka još je jedan od razloga zašto se žene lako odlučuju na ovo.

- Vjerujem da je postupak tako popularan i zbog toga što je sve više žena postalo svjesno prednosti masnoća koje se koriste za poboljšanje ili pomlađivanje određenih dijelova tijelova, kaže Dr. Dennis Wolfti, specijalist za ovakve postupke. Vlastite masnoća iz tijela su sigurne, pouzdane i prirodne supstance te je mogućnost odbacivanja od strane tijela izuzetno niska. 

>>Britanci odabrali: Njena stražnjica je najljepša

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije