Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pretjerala?

Veganka prozvala susjede zbog mirisa pečenog mesa: 'Ovo je uvredljivo i odvratno'

shutterstock
04.03.2020.
u 08:58

Smetao joj je miris mesa u susjedstvu pa je poslala pismo ističući da je uvrijeđena njihovim ponašanjem

Jedna veganka iz Kalifornije postala je meta izrugivanja nakon što je svoje susjede napala jer peku meso vani na roštilju, a susjedi imaju otvorene prozore. Došlo je toplo vrijeme pa je odlučila početi trčati, a tada je nastao problem – susjedi su pripremali večeru koja sadrži sastojak koji ona ne može podnijeti – meso, prenosi Daily Mail.

Doznajte gdje se nalazi Hrvatska na ljestvici najzdravijih zemalja!

Odlučila im je poslati pismo kako bi ih natjerala da prestanu konzumirati meso. U svom pismu napisala je: "Nekoliko dana tjedno trčim po susjedstvu u vrijeme kada vi pripremate večeru i kroz otvorene prozore osjetim miris svega što kuhate. Primijetila sam nagli porast konzumacije mesa, a miris je stvarno prejak. Iskreno, ovo je uvredljivo i nadam se da će naša zajednica imati više obzira prema osobama na biljnoj prehrani tako što će se zatvarati prozori, a na roštilju peći samo povrće. Ne želim biti stereotip i objašnjavati zašto je miris odvratan i uvredljiv, ali nadam se da ćete malo istražiti i priključiti se našem pokretu", nastavila je veganka.

Njeno pismo podijeljeno je na Twitteru i brzo je potaknulo snažnu reakciju ljudi. "Kao kuhar koji pripremam meso, posebno mi je teško u ovo doba godine kada vegani krenu trčati ispod mog prozora", odgovorio je jedan muškarac. "Ti se šališ. Evo ti jednostavnog rješenja – ne trči za vrijeme večere. Ljudi moraju jesti, a tvrditi da ne trebaju jesti meso zbog jedne osobe čista je glupost. Drugi savjet jest: "Nosi gas-masku!"

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Ključne riječi

Komentara 33

MA
Marsal
10:10 04.03.2020.

Jos malo pa ce biti zabranjeno razmisljanje,jer to vrijedja glupane i idiote

AU
austrougarskigeneral
09:42 04.03.2020.

nek jedu svi šta hoće.

Avatar smartch
smartch
10:09 04.03.2020.

Meni je šefica veganka i uredno kad mi počne pričati kako jedemo leševe i drži prodike kak to nije zdravo, donesem svoj kulen i narežem ga lijepo i pristojno ponudim cijeli kolektiv i svi sretno i zadovoljno papaju a ona nažalost to gleda sa gađenjem umjesto da se pnudi : (.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije