Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dar uz Večernjak

Večernji list daruje vam kupon sa 50% popusta u Aquae Vivae Krapinskim Toplicama

vodeni park Aquae Vivae
Foto: Promo
1/3
12.07.2017.
u 13:16

U petak 14. srpnja ne propustite kupon sa popustom na ulaznice za bazene i zabavite se u najljepšem vodenom parku u ovom dijelu Europe

Otkada su stari Rimljani otkrili izvore s toplom, čistom i pitkom vodom koju su nazvali "aquae vivae" ili živa voda, područje Krapinskih Toplica postalo je oaza izvora zdravlja. Iako stanovnici nikada nisu sumnjali u njezinu ljekovitost, moderna znanstvena istraživanja potvrđuju da je riječ o jednoj od najkvalitetnijih voda u Europi. Na tim temeljima građen je i otvoren za posjetitelje vodeni park Aquae Vivae, kojeg su sami posjetitelji nazvali vodenim parkom s pet zvjezdica.

Vodeni park Aquae Vivae jedini je vodeni park u Hrvatskoj koji za punjenje bazena koristi čistu, izvorsku, ljekovitu, pitku i termalnu vodu. Živa voda živi u vodenom parku Aquae Vivae. Dostupna svakom posjetitelju u svom najizvornijem sastavu. Dodiruje svakog posjetitelja, prenosi mu svoju moć, energiju, toplinu i zbog svoje ph vrijednosti koja se kreće od 7,4-7,8 stvara sklad tijela i vode, čuva zdravlje i dokazano usporava starenje.

Termomineralnu vodu u Aquae Vivae kemijski karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat, voda izvire iz litavskog vapneca i spada u akratoterme. Uz najbolju termomineralnu vodu vodeni park Aquae Vivae sadržajem bazena mjesto je za zabavu i opuštanje za sve generacije, sa više od 170 vodenih atrakcija u 6 bazena, bazenom s valovima do visine od 1,5 m te ronilačkim bazenom dubine 4,5 m, gdje gosti mogu iskusiti ronilačke vještine pod nazdorom instruktora ronjenja uz kompletnu scuba opremu.

Foto: Promo

Vodeni park Aquae Vivae sadrži i veliki kombiniran unutarnje – vanjski bazen vodene površine od 700 m2 s unutarnjim toboganom dužine staze 60 metara i 75 podvodnih masaža, masažnih ležaljki, slapova i gejzira. Slobodno možemo reći kako je ovaj vodeni park mjesto za uživanje 365 dana u godini, gdje ljeto uvijek traje.

Uz bazene s pet zvjezdica vodeni park Aquae Vivae ima i samoposlužni restoran koji nudi jela domaće kuhinje, a posebno za goste po zahtjevu pripremaju i jela bez glutena.

Bogatu ponudu Krapinskih Toplica prepoznala je i struka pa su Krapinske Toplice otvorenjem vodenog parka Aquae Vivae u listopadu 2015. primile priznanje za najbolju destinaciju zdravstvenog turizma u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Večernji list želi vam omogućiti ovaj pravi odmor za dušu tijelo u najljepšem vodenom parku u ovom dijelu Europe te svim svojim čitateljima u petak, 14. srpnja daruje kupon sa 50% popusta na ulaznice za bazene.

Bajka na dlanu, kako zovu Hrvatsko zagorje u središtu ima Krapinske Toplice, a okružuju ih brojni dvorci, muzeji, vinarije i restorani, male novo uređene kuće sakrivene od pogleda neželjenih prolaznika, za primjer navodimo još neotkrivenu Villu Pačetinu koja s imanjem od 25.000 m2 pruža potpinu privatnost i pogled na prekrasnu koltinu okruženu zagoskim brežuljcima i daje neizmjeran osjećaj slobode i ugode.

Stoga, vodite li računa o svom zdravlju, želite se opustiti i uživati u pravoj ljepoti i svježini prirode uputite se u Krapinske Toplice i odsjednite u jedinstvenom novom objektu u prirodi, Villi Pačetina i opuštajte se u najljepšem vodenom parku u ovom dijelu Europe u Aquae Vivae Krapinske Toplice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije