Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi savjet

'Uvijek ispunjavam suprugine seksualne maštarije, ali ona ne želi napraviti isto za mene'

Shuttershock
03.12.2021.
u 21:14

Često u krevetu isprobavaju nove stvari, ali kad je spomenu svoju maštariju supruzi, odmah ga je odbila i nazvala nakazom.

– Moja žena me moli da joj pomognem ostvariti njezine fantazije u krevetu, ali čim spomenem svoje, ona me odbije. Ona ima 38, ja 45 godina i u braku smo devet godina – napisao je jedan muškarac za psihoterapeutkinju Deidre.

Počeli su pratiti online BDSM tečajeve, koji su im ponovno oživjeli stvari u spavaćoj sobi. Od početka je njegova supruga bila otvorena u pogledu fantazija o igranju uloga.  Sviđa joj se kad se dotjeraju, a on dominira njome.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Svaki put kad poželi isprobati novi lik, odmah prihvatim. Do nedavno sam svoju fantaziju uvijek držao u tajnosti. Otkad sam bio tinejdžer, volio sam se oblačiti u ženske tajice i čarape. Uvijek sam ih smatrao seksi i volim njihov osjećaj na svojoj koži. Prošlog mjeseca konačno sam smogao hrabrosti reći svojoj supruzi da moja fantazija uključuje da oboje nosimo čarape tijekom seksa. Bila je užasnuta, kao da sam tražio nešto odvratno i nazvala me nakazom – nastavio je. 

Čekao je još nekoliko tjedana prije nego što joj je ponovno predložio isto, ali ona je i dalje bila potpuno protiv toga. Od tada nisu o tome razgovarali. Povrijeđen je i izbjegavao je seks zbog njezine reakcije.

– Mnogi muškarci se osjećaju isto kao i vi i imaju slične fantazije. No, činjenica da vaša žena to nije ponovno spomenula sugerira da se još uvijek bori s obradom ovih informacija. Njezin problem može biti taj što ne razumije zašto toliko čeznete za nošenjem čarapa. Možda postoji nešto novo što vas oboje privlači, što bi vam moglo pomoći da vratite svoj seksualni život na pravi put – odgovorila mu je Deidre.

Jednostavni trikovi kako spriječiti bolove u očima od dugog gledanja u ekran:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:23 04.12.2021.

Ona zeli da radis kako ona kaze bjezi od takve jer to nije veza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije