Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Urban Decay|PRINCE paleta sjenila za oči

UD | PRINCE
01.06.2021.
u 16:49

Živite glasno i u boji - izraz je koji najbolje opisuje novo, limitirano izdanje Urban Decay|PRINCE paleta sjenila za oči. Ovo kolekcionarsko izdanje vremenska je kapsula koja odaje počast kreativnom geniju Princeu.

Živite glasno i u boji s jedinstvenim, kolekcionarskim izdanjem UD | PRINCE paleta za oči. Ovo limitirano izdanje vremenska je kapsula koja odaje počast kreativnom geniju Princeu.
Ekskluzivne palete za oči kreirane su pažljivo, u suradnji sa Prince Estateom i nadahnute upravo Princeovim nezamjenjivim stilom i neusporedivim samoizražavanjem.

UD | PRINCE palete kreirane su s ciljem da budu jedinstvene, a istovremeno odgovaraju svima, baš kao i Prince.

Paleta U GOT THE LOOK potpuno je veganska* te sadrži bogato pigmentirane nijanse, koje se iznimno lako blendaju i protežu se u rasponu od biserno bijele i metalik zlatne do duboke plavo-ljubičaste i crne sa svjetlucavim završetkom.

Paleta LET’S GO CRAZY dolazi s 10 potpuno novih nijansi u rasponu od kremasto ljubičaste i presijavajuće ljubičaste do patlidžan ljubičaste s metalik završetkom i duboke plave sa svjetlucavim završetkom.
Svaka od ovih jedinstvenih nijansi može se istaknuti sama, baš poput Princeovih nezaboravnih solo dionica na gitari, ili kombinirati s drugim nijansama, poput harmonije.

UD | PRINCE Palete sjenila za oči (preporučena maloprodajna cijena: 425,00 HRK) dostupne su ekskluzivno na douglas.hr, od 1. lipnja 2021.

*Veganska formula - bez sastojaka ili sporednih proizvoda životinjskog podrijetla.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije