Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupanje!

Upoznajte naše skrivene bisere za nezaboravan odmor

Idemo na kupanje
Foto: VL
03.07.2020.
u 16:11

Upoznajte savršena mjesta za ljetno osvježenje...jer vrijeme za opuštanje je stiglo!

Otkrijte omiljeno mjesto za odmor uz Večernjakov posebni prilog- Idemo na kupanje! 

Od rijeka i jezera, skrivenih uvala, atraktivnih bazena te luksuznih kampova  donosimo skrovita i savršena mjesta za ljetno osvježenje. Posebni prilog potražite na dar uz Večernji list u utorak 7. srpnja na svim kioscima!       

U hladu rijeka - plaže Mrežnice, Kupe, Dobre, Korane, Save, Drave i Dunava

Brzaci, otoci, slapovi i bistra voda krške ljepotice Mrežnice ostavit će vas bez daha. Gotovo da ne postoji mjesto uz njezinu obalu koje nema barem nekoliko kupališta koja privlače brojne izletnike koji uživaju u rijeci za koju je pokrenut postupak proglašenja parkom prirode. 

Mrežnica je na mjestima gdje je brza, duboka i prohladna, ali ima i oaza gdje se rijeka smiruje i gotovo pretvara u bazene tople vode, s malim otocima usred toka idealnima za sunčanje.

Spoj glamura, kampinga i suživota s prirodom

Trend suživota s prirodom nastao je kao odgovor na život u kojem je adrenalin postao  čovjekovo glavno gorivo, pa one dragocjene trenutke odmora, u kojima je dopušteno stisnuti pauzu, mnogi žele iskoristiti za nanovo uspostavljanje balansa.

Žele se odmarati tamo gdje su sigurni, gdje će sami “režirati“ svoje iskustvo, osjetiti prirodu u svim njezinim bojama i imati slobodu izbora u stvaranju vlastitog ugođaja. Sve to pruža kamping… 

U prilogu pronađite i teme; skrivene uvale Jadrana, guštanje na jezerima u Orahovici, ogulinu, Koprivnici i Baćinu, atrakcije na bazenima, kampiranje s daškom luksuza - sve što nude kampovi s pet zvjezdica na moru i kopnu. 

Pronađite i vi svoje mjesto za osvježenje od ljetnih vrućina te upoznajte skrivene ljepote Hrvatske u posebnom prilogu Idemo na kupanje. Ne propustite na dar uz Večernji list u utorak 7. srpnja!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije