Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diva

'Ukradite' ga: Preokrenula stil naopako i izgleda bolje nego ikada!

Diva
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
09.03.2014.
u 17:14

Marijana Batinić voli kombinirati domaće dizajnere i mlade kreativce, high street dizajn te odjeću i asesoare kupljene na buvljacima

Lijepa i simpatična voditeljica u zadnjih nekoliko godina svoj stil preokrenula je naopako i sada izgleda bolje nego ikada.

Marijana voli kombinirati domaće dizajnere i mlade kreativce, high street dizajn te odjeću i asesoare kupljene na buvljacima. Kombinacija svih tih komada izgleda jako lijepo.

Moramo dodati da je lijepa Splićanka jedna od rijetkih domaćih zvijezda koja svakodnevno u svoje outfite ubacuje raznolike boje, a ne samo crnu.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Bluza Zara 229 kuna

Foto: Zara

Suknja Topshop 40 eura

Foto: TOPSHOP

Torba Bershka 179 kuna

Foto: Bershka

Cipele Mango 449 kuna

Foto: Mango

Narukvica Lindex 60 kuna

Foto: Lindex

>>Vanda Winter u vamp haljini: Tri načina kako nositi color blok kao ona

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
18:02 09.03.2014.

slatka a mala :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije