Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Uhvatio sam suprugu, koja je posvojena, kako se seksa s bratom, a njezinoj je obitelji to skroz normalno'

Seks (Ilustracija)
Foto: Profimedia
05.09.2020.
u 21:20

Iako njihova obitelj smatra da je to u redu, on ne može više gledati svoju suprugu.

- Ušetao sam u sobu dok se moja supruga seksala sa svojim bratom. Nisu u krvnom srodstvu jer je ona posvojena, ali me svejedno šokiralo. Život mi se potpuno raspao, a njezina obitelj smatra da je to u redu. Ja imam 34 godine, a supruga 32 te smo u braku šest godina. Posvojena je kad su roditelji doznali da ne mogu više začeti prirodnim putem, a ima starijeg brata koji sad ima 44 godine. Rekla je da spavaju zajedno od tinejdžerskog doba. Ne mogu se natjerati na razgovor sa ženom o tome. Iselio sam se, a ni moja obitelj ne želi od srama razgovarati sa mnom. Ne želim ni da prijatelji znaju jer bi me maltretiratli, napisao je jedan muškarac za The Sun.

- Koliko je godina imala vaša supruga kad se počela seksati s bratom koji je od nje stariji 10 godina? Izgleda da obitelj nema postavljene granice, a ponašanje njezina brata mi se čini nasilnim. Nije nimalo čudo što ste uznemireni. Razgovarajte s udrugom za osobe zlostavljane u djetinjstvu jer biste mogli dobiti novi uvid u situaciju te pokušajte razgovarati sa suprugom, odgovorila mu je Deidre. 

U subotu, 5. rujna, u Zagrebu se organizira okupljanje 'Festival slobode':

Komentara 6

MA
marli
01:51 06.09.2020.

Izmišljeni članak.

Avatar drug Joža
drug Joža
11:36 20.12.2020.

Muž zadnji dozna...

LU
lukborn
05:34 06.09.2020.

bravo Tina, mozes biti ponosna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije