Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjeća se izdano

'Uhvatio sam suprugu kako me vara sa susjedom, a prevarila me i s čak 9 drugih muškaraca!'

Pixabay
08.07.2022.
u 20:59

Možda je bio naivan, ali nije ni posumnjao da ga vara

– Kada sam se jednog dana rano vratio s posla s užasom sam zatekao svoju ženu kako vrši seksualni čin s našim susjedom. Da bude veća uvreda, pružala mu je oralni seks, a to nikad nije učinila za mene u deset godina koliko smo u braku jer je rekla da joj je ta ideja odvratna – napisala je jedan muškarac za The Sun.

On ima 40, a ona 38 godina. Vjeran joj je od dana kad su se upoznali. Možda je bio naivan, ali nije ni posumnjao da ga vara. Mislio je da ne voli previše seks. Oduvijek je to željela raditi uz ugašena svjetla i nikad ne bi probala ništa novo. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Sada znam da joj se jednostavno nije sviđao seks sa mnom. Za njezinu aferu saznao sam tek zato što sam prošli tjedan dobio migrenu na poslu. Osjećao sam se tako loše da sam morala ranije otići iz ureda kako bih se vratio kući odmoriti.  Supruga taj dan nije radila i nadao sam se čaju i suosjećanju. Umjesto toga, našao sam njenu glavu zakopanu u muškarčevom krilu, dok je on ležao na mojoj sofi – nastavio je.

Njegova žena je rekla da joj je žao što je to vidio, ali je pretjerao jer to ništa nije značilo. Kad ju je pritisnuo, priznala je da je imala najmanje devet ljubavnika otkad su u braku.

– Doživjeli ste užasan šok, ne samo da ste vidjeli svoju ženu kako se seksa s drugim muškarcem, već ste i saznali da vas je varala tijekom cijelog braka. Potpuno je razumljivo ako želite otići iz braka, ali zvuči kao da ste do ovog incidenta općenito bili sretni sa svojom ženom. Jednom kada šok prođe, moguće je da ćete htjeti ovo ostaviti iza sebe i pokušati ponovo. Ako želite imati budućnost, vaša će žena morati iskreno razgovarati s vama o vašem seksualnom životu, tako da možete razumjeti što je pošlo po zlu – odgovorila mu je Deidre.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
21:19 08.07.2022.

haha ostao joj u ustima

MO
montello
14:31 11.07.2022.

Na vrijeme si je otkrio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije