Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top 10 ovog ljeta

U trendu su različiti dezeni, bijela boja, ali i cipele na špic

kupac
Foto: Thinkstock
1/3
06.06.2013.
u 08:20


Od aktualnih trendova izaberite ono što najbolje pristaje vašoj figuri i osobnosti

Ženstven izgled, bijela boja, atraktivan i zanimljiv kombinezon te spajanje nekoliko nespojivih dezena recept je s kojim ovog ljeta ne možete pogriješiti kad je moda u pitanju.

Kad je riječ o detaljima, neka se u kombinaciji nađe malena clutch torbica te cipele na špic, savjetuje stilistica i dizajnerica torbi Iva Tuđa koju smo upitali u što se sve isplati uložiti novac ovog ljeta kako bismo bili u trendu.

Ne pratite slijepo trendove

U modi su ovog ljeta printane hlače, grafitna majica ili haljina, prozirna torba te mačkaste naočale.

No, ne treba zaobići one vječne komade koji nikad neće izaći iz mode kako što je jednostavni T-shirt, tunika šišmiš rukava, barem jedan prugasti odjevni predmet, traper košulja te obavezne prozračne duge haljine.

Ipak, trendove ne treba slijepo slijediti, nego odabrati ono što najbolje pristaje i u čemu se osjećate najbolje.

– Nikad nemojte slijepo pratiti trendove, nego iz aktualnih trendova uzimajte ono što pristaje vašoj figuri i vašoj osobnosti. Jer u tome i je poanta dobrog stila – savjetuje Iva Tuđa.

Ne mora koštati puno

Dobra je vijest u ovoj modnoj priči što ne morate potrošiti brdo novca kako biste bili u trendu.

Svi trendovski komadi ne moraju biti dizajnerski nego se mogu kupiti u popularnim i cjenovno pristupačnim prodavaonicama kao što je H&M, Zara, Mango, Bershka...

>>SHOPPING: Vratite bjelinu u svoju garderobu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije