Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'U sekundi bih ostavila muža za svog strastvenog ljubavnika, ali on ne želi ostaviti svoju ženu'

shutterstock
21.12.2020.
u 22:00

Povezali su se zbog loše situacije u njihovim brakovima, ali ih je ona i odvojila.

- Moj ljubavnik i ja dijelimo ljubav i strast kakvu još nisam srela u svom životu, ali oboje smo u braku s drugim ljudima. Tako sam zaljubljena u njega i on u mene da ne bih ni razmišljala o napuštanju braka, već bih samo to napravila - napisala je jedna žena za The Sun.

Sa suprugom je sedam godina i imaju troje djece, ali imali su puno problema s njegovom bivšom ženom s kojom ima sina. Počela se o toj situaciji povjeravati kolegi na poslu, koji je također bio nesretno oženjen. Često su razgovarali o svojim brakovima, a i slali si poruke kada je krenula karantena.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Kad smo se vratili na posao, atmosfera među nama bila je napeta i započeli smo aferu. Seks je bio zaista poseban. Svaki dan bismo išli ranije na posao ili ostajali duže zajedno, a noću bismo razgovarali na mobitel. No onda je njegova supruga pronašla naše poruke i zaprijetila mu da će ga izbaciti iz kuće - nastavila je.

To je nju natjeralo da kaže svom suprugu istinu, a on ju je molio da ostane s njim te joj obećao da će se promijeniti. Idućeg dana dobila je poruku od ljubavnika u kojoj joj je rekao da želi prekinuti odnos s njom i da se moraju fokusirati na svoje brakove. Od tada se nisu čuli, a njezin suprug se trudi da popravi njihov brak, iako ona ima osjećaj kao da je guši. 

- Vi i vaš ljubavnik očito privlačite jedno drugo, ali previše ste opčinjeni njime da se vaš suprug ne može nadmetati s njim. Vaša afera nikada nije bila testirana svakodnevnim stvarima i čini se da vaš ljubavnik odustaje čim postoji šansa da od njega zatražite ozbiljnu vezu. Budite hrabri. Blokirajte svog ljubavnika. Čini se da je vaš suprug učio na svojim pogreškama - odgovorila joj je Deidre.

Čemu se veselite u 2021. godini? "Zdravlju! Micanju maske, kraju korone! Zabavi i humoru."

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
22:55 21.12.2020.

kad musko vara onda ne valja a kad zena to radi onda je pošteno, srami se varas muza i3 djece, ostat ces bez muža i ljubavnika.

QT
qt
02:15 22.12.2020.

Zašto objavljujete takve bljuvotine? Zašto podržavate muške i ženske k.rve? Evo joj savjet: Idi i ne griješi više. Idi mužu i ne petljaj se s tuđim mužem. Budi žena i u dobru i u zlu i u zdravlju i bolestii i zajedno odgajajte djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije