Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jao, koji ulet...

'U potrazi sam za blagom. Mogu li ga potražiti oko tvojih grudi?'

Zavođenje, upucavanje
Foto: Thinkstock
1/2
04.02.2014.
u 16:01

Čak 95 djevojaka ispitanih tijekom istraživanja za potrebe aplikacije za spajanje parova Flirt Planet reklo je da ne bi "pale" na ove izjave.

"Ova ti haljina jako dobro stoji, ali bolje bi stajala na podu moje sobe"...

Je li vam netko uputio ovakav "ulet", ili ste možda među onima koji su izgovorili ovu rečenicu barem jednom?

Idući put biste mogli razmisliti jer je proglašena jednom od najgorih izjava pri pokušaju zavođenja. Odmah nakon te slijedi i ova: "U potrazi sam za blagom. Mogu li ga potražiti oko tvojih grudi?".

Čak 95 djevojaka ispitanih tijekom istraživanja za potrebe aplikacije za spajanje parova Flirt Planet reklo je da ne bi "pale" na ove izjave. Dvije od tri djevojke ostale su ravnodušne na izjavu: "Tvoje oči su poput kliješta, svaki put kad ih pogledam j*** mi se stisnu!", piše Daily Mail.

Zaboravite na scenarij

Većina djevojaka ne voli kada im muškarci pristupaju s nekim unaprijed isplaniranim scenarijem. Jednostavno: "Imaš lijepe oči" imat će puno više učinka, smatra više od polovice ispitanih. Njih 44 posto smatra da je dobar početak kada muškarac djevojci ponudi piće.

"Razbijanje leda" humorom najučinkovitiji je pristup, slažu se djevojke. Čak 41 posto žena neće tolerirati pijanstvo na prvom spoju, a jedna od četiri će se dosađivati ako muškarac počne govoriti o politici. I dok će nešto manje od polovice žena odbiti muškarca koji ih na prvom izlasku pokušava odvesti u krevet, samo deset posto muškaraca u tome bi vidjelo neki problem.

Muškarci najviše vole čuti da su "u dobroj formi", a najviše ih odbija kada žene govore o iskustvima s prijašnjih spojeva.

A koji "ulet" vi imate kao as u rukavu?

>> Svaki drugi par do 2030. godine ljubav će započeti na internetu

>>Muškarci, kako stojite? Žene su izabrale idealnu veličinu penisa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije