Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
advent u klovićevim dvorima

Tulum uz TBF, Letu štuke, Vatru... ali i klizanje u galeriji

TBF
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
19.11.2019.
u 09:49

Pripremaju i novu scenografiju za najatraktivniji pogled zagrebačkog Adventa koji još drže u tajnosti, ali i brojne druge zabavne sadržaje na platou Gradec

Zabranjeno pušenje, TBF, Vatra, Neno Belan, Dino Dvornik Tribute band, Soul Fingers, Cubismo, Gustafi, Marko Tolja, Letu štuke... samo je to dio glazbenih imena koja će ove godine nastupiti na Baš Naš Adventu u Klovićevim dvorima, koji uz novo ime ima i novi koncept.

Pripremaju i novu scenografiju za najatraktivniji pogled zagrebačkog Adventa koji još drže u tajnosti, ali i brojne druge zabavne sadržaje na platou Gradec. Među ostalim, u atriju galerije postavit će klizalište, a pripremaju i izložbu u povodu 30. obljetnice Božićnog piva, na kojoj će biti prikazane posebno dizajnirane umjetničke etikete koje su ovo pivo krasile proteklih zima.

Poznati chefovi, poput Marina Medaka i Marija Mihelja, pripremaju svoja signature jela, a zabava počinje 28. studenog, kada kreće veliko zagrijavanje za svečano otvaranje zagrebačkog Adventa.

Komentara 9

CR
crodux
10:36 19.11.2019.

kakve veze ovi izvođači umaju sa Adventom!??

Avatar southman
southman
11:04 19.11.2019.

A gdje su pored ovih Šajeta i Hladno pivo ?

AU
autoritet
00:36 20.11.2019.

"Baš Naš" je možda mogao probrati izvođače da budu baš naši? Samo velim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije