Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budite oprezni!

Tretman obrva uzrokovao joj je strašnu alergiju: 'Osam dana nakon nisam mogla otvoriti oči'

@milliebucknall/TikTok
23.10.2020.
u 14:30

"Barem dan prije odite na testiranje i uvjerite se da je osoba koja izvodi tretman zaista stručna. Osam dana je prošlo i ovo mi se dogodilo", poručila je.

Djevojka Millie Bucknall odlučila se na jedan beauty tretman, a ni na kraj pameti nije joj bilo da će sve završiti tako loše. 

Brow lamination, odnosno podizanje obrva novi je trend koji se pojavio u Rusiji, a potom osvojio Instagram i cijeli svijet. Sam tretman traje od 30 do 40 minuta, a koristi se serum za 'podizanje' dlačica na obrvama, koji ih fiksira kako bi tako ostale otprilike mjesec dana.

Pogledajte njezin video iz bolnice:

@milliebucknall

make sure u get a patch test kiddos 👶👽 ##fyp ##allergies ##allergicreaction

♬ original sound - s

Odmah nakon tretmana obrve su joj izgledale odlično, onako kako i trebaju, ali kako je tjedan prolazio, tretirano područje počelo je crveniti, a lice je počelo oticati - razvila je alergiju na serum! 

Nakon osam dana jedno oko potpuno se zatvorilo, a drugo je mogla otvoriti na pola, prenosi The Sun. Završila je u bolnici na liječenju alergijske reakcije i trebat će joj neko vrijeme da se oporavi od svega.

 Pokazala je kako je sve izgledalo:

@milliebucknall

my journey so far currently 8 days since my eyebrow lamination ##fyp ##allergies ##allergicreaction ##hospital ##eyebrowlamination

♬ MAIN CHARACTER CHALLENGE miley cyrus - Call me Jony 🤓

Upozorava druge djevojke da prije takvih tretmana u kojima se koriste razna sredstva, odu na alergijsko testiranje kako bi bile sigurne da im se neće dogoditi ovako nešto. Također, napominje da odlaze isključivo kod iskusnih i kvalificiranih osoba.

"Barem dan prije odite na testiranje i uvjerite se da je osoba koja izvodi tretman zaista stručna. Osam dana je prošlo i ovo mi se dogodilo", napisala je Millie u TikTok videu koji je podijelila kako bi podigla svijest o ne tako bezazlenim beauty tretmanima.

Ljudi su se zahvalili na upozorenju i poželjeli joj brz oporavak.

Crni kim - najbolji prirodni način sprečavanja alergija

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije