Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon sretna

Transrodna djevojka pokazala svoju transformaciju kroz dvije godine: 'Živjela sam, ali nisam bila živa'

tayloraves/Instagram
14.06.2021.
u 11:36

Čim se tijelo počelo mijenjati od hormona, Taylor je znala da radi ispravnu stvar za sebe.

Taylor je 22-godišnja transrodna djevojka iz Colorada koja se, kako kaže, od rođenja nije osjećala ugodno u vlastitom tijelu jer je znala da nije ono u kojem bi trebala biti.

Rođena je kao dječak, a sve do transformacije u ženu kaže da nije bila sretna. "Prije mi je sve bilo sivo. Bila sam živa, ali nisam živjela. Radila sam stvari koje su radili svi, ali osjećala sam se kao da glumim. Čim sam počela uzimati hormonsku terapiju počela sam se osjećati bolje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tay 💕 (@tayloraves)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tay 💕 (@tayloraves)

Stjuardesa otkrila: Piloti u avionu moraju jesti različite obroke, a ovo je razlog

Tijelo joj se počelo mijenjati - grudi su joj narasle, mišići su se smanjivali, koža je postajala mekša - ali najvažnija je bila promjena iznutra. Kao da je maska, koju je nosila cijeli život, polako nestajala i svaki odraz imao je više smisla, opisuje Taylor proces promjene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tay 💕 (@tayloraves)

"Kad bih se osjećala ljutito ili tužno, nisam morala to gutati u sebi i kasnije tražiti način da izbacim bijes iz sebe, već sam mogla plakati, osjećati, proživljavati tugu i osjećati kako polako nestaje iz mene."

Iako već dosta nalikuje ženi, Taylor kaže kako tranzicija nije u potpunosti gotova jer nije još zadovoljna rezultatom, ali daje hormonima vremena da odrade svoj posao, prenosi Bored Panda.

Sin otkrio majci da je transrodna osoba, a njezina reakcija iznenadila sve:

1/5

Komentara 1

OK
okvals54
14:23 14.06.2021.

Sretan ili sretna?U svakom slucaju,bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije