Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROBAJTE

TikTokerica pokazala super trik za brže guljenje krumpira: 'Više nema povratka na staro!'

@larissaandjoel
13.03.2023.
u 14:30

S ovom tehnikom krumpir ne trebamo držati prstima oa proces guljenja puno brži, a sigurno je i da nećete posjeći prste.

Vjerojatno ste primijetili da TikTok platforma između ostalog izgleda i kao prava riznica lifestyle savjeta i trikova pa ako se neki dosadni proces može skratiti ili ubrzati, Tiktokeri su o tome već snimili video zapis posebno kada je riječ o pripremi jela i kuhanju. Budući da je guljenje krumpira jedan od tih dosadnih procesa, korisnica Larissa odlučila je pokazati svoj jednostavniji i brži način.

Za njezin vam brži način, kaže, osim krumpira i gulilice treba samo vilica.

Inače, njen je video bio odgovor na video @TheLifeBath koji od ljudi traži da podijele "lajf hak koji su slučajno vidjeli i koji je im je od tada ušao u praksu".

- Ovaj će trik zauvijek promijeniti način na koji gulite krumpire - napisala je Larissa na svom računu @larissaandjoel svom kratkom videu koji je pregledan više od 2,3 milijuna puta.

U njemu se vidi kako je krumpir natakla na vilicu da ga ne mora držati u ruci, te kako kratkim potezima gulilice vješto s njega skida koru. 

- Nevjerojatna razlika - kaže korisnica, te dodaje da od kad je online naišla na taj jednostavan trik, više nikada nije gulila krumpire na 'uobičajen način'.

@larissaandjoel #stitch with @thelifebath GAME CHANGER! #stichthis #foodtiktok #lifehack ♬ original sound - Larissa & Joel

Budući da ne mora držati krumpir, može vrlo brzo ukloniti koru, bez imalo straha da će pritom posjeći prst.

Otkako je objavljen, njen je video lajkan 270.000 puta, a dobio je 4.700 komentara.

 "Ovako ću guliti krumpire do kraja života", komentirao je jedan pratitelj.

"Moji prsti i zglobovi su ti jako zahvalni", dodao je drugi, a prenio Mirror.

TikTokerica objasnila kako pravilno grijati jelo u mikrovalnoj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije