Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dulje od 6 sati...

TikTokerica otkrila kako da šminka traje dulje na licu: Treba vam samo jedna besplatna stvar

TikTok/ tanyaleechy
10.02.2022.
u 16:30

- Prvo u bocu nasprejajte 'got2b' sprej za učvršćivanje kose pa dodajte vodu! Vjerujte mi, drži bolje od itijednog skupog spreja za fiksiranje! - savjetovala je vizažistica u komentarima.

Jedna žena tvrdi da je pronašla najbolji sprej za fiksiranje make upa; koji je uz to potpuno besplatan.

TikTok korisnica Tanya u svom je videu tako pokazala kako umjesto spreja za fiksiranje make upa koristi; običnu vodu; i kune se da je jednako učinkovita!

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Na svom je profilu @tanyaleechy pokazala kako izgleda njena rutina šminkanja, a završila je prskanjem lica običnom vodom iz pipe; kao dokaz za svoju tvrdnju, Tanya je nekoliko sati kasnije pokazala i snimku svoje zaštitne maske za lice na kojoj gotovo uopće nije bilo ostataka make upa...

- Radim kao konobarica u vrlo prometnom sushi restoranu i ne stajem cijeli dan! - rekla je u videu u kojem joj je make up postojan i nakon cijele smjene.

@tanyaleechy game changer !! #makeup #water #work #waitressproblems #viral ♬ wobble baby - 444

- Tako fiksiram make up već godinama! - napisala je jedna djevojka u komentarima i dodala da 'ne zna zašto ali voda zaista drži šminku na mjestu'.

A video je komentirala i jedna vizažistia koja je savjetovala:

- Prvo u bocu nasprejajte got2b sprej za učvršćivanje kose pa dodajte vodu! Vjerujte mi, drži bolje od ijednog skupog spreja za fiksiranje! - napisala je.

- Ja sam shvatila da voda djeluje nakon što sam se rasplakala s make upom na licu... - komentirala je jedna korisnica, a Tanya je objasnila da prvo nanosi podlogu, fiksira ju, a kad se voda osuši nanese i ostatak svog make upa, prenosi The Sun.

Znate li kada treba baciti proizvode za šminkanje?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije