Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna kako dalje

'Tajni profil moje djevojke na aplikaciji za spojeve otkrio mi je da spava uokolo s drugim muškarcima'

shutterstock
15.06.2021.
u 23:04

Rekla je da pristaje na sve vrste seksa te se pohvalila i da je bila s preko 50 muškaraca.

- Tajni profil veze moje djevojke zvučao je kao da je seksualna radnica koja se bavi svime i svačim, ali to nije osoba koju poznajem i volim. Živi u Francuskoj, a upoznali smo se kad smo prije šest godina bili na studentskoj razmjeni. Imam posao ovdje u Velikoj Britaniji, ali ona je željela lokalno istražiti mogućnosti karijere, pa smo odlučili napraviti pauzu - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Bilo je to prije godinu dana, a onda se dogodila pandemija pa se nisu mogli vidjeti. Jedne noći mu je bilo dosadno pa je odlučio otići na njezine aplikacije za spojeve. Zna da to nije u redu, a požalio je čim je vidio što je sve napisala tamo. Rekla je da pristaje na sve vrste seksa te se pohvalila i da je bila s preko 50 muškaraca.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Kad smo bili zajedno, spomenula je samo četiri prijašnja seksualna partnera i imali smo dobar seksualni život. Uvijek smo iskušavali puno različitih položaja, ali sigurno nikada nismo išli predaleko. Ne mogu prestati razmišljati o njoj, niti izbaciti njezinu sliku iz glave. Ovo nije djevojka koju znam - nastavio je.

- Možda je preuveličala stvari da bi privukla više pažnje. To što je imala puno seksa za jednu noć ne predstavlja nju kao djevojku. Shvatila je da njezin profil nije ona i radije bi bila s tobom. Svi imamo prošlost, a zbog nje je postala ona koja je i to je osoba koja vas voli i želi. Dajte joj malo poštovanja i privatnosti. Njuškanje će potaknuti svaku nesigurnost i vašu će vezu učiniti toksičnom - odgovorila mu je Deidre.

Pokušao otvoriti vrata aviona u letu, pa najavio putnicima da stave maske za kisik: Savladali ga putnici i osiguranje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije