Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

T. Woods: Ispričavam se svima zbog svoga neodgovornog ponašanja

Nakon tri mjeseca šutnje golfer je na konferenciji za novinare priznao da je varao suprugu i iznevjerio je svojim ponašanjem.
19. veljače 2010. u 18:03 11 komentara 8 prikaza
Tiger Woods
Foto: Reuters

Svatko od vas s razlogom me može kritizirati i zato svima prisutnima u ovoj prostoriji želim reći koliko mi je žao i moram vam se ispričati za svoje neodgovorno i sebično ponašanje - riječi su kojima se prvi put nakon tri mjeseca, otkako su se otkrile njegove seksualne afere i otkako ga je supruga napala golf palicom, Tiger Woods drhtavim glasom obratio javnosti. U golf klubu Ponte Vedra Beach na Floridi gdje se održava PGA turnir pred nekoliko novinara, prijatelja i majkom Kultidom ovaj prvak u golfu javno je prvi put priznao kako je imao ljubavne afere. Spuštenog pogleda prozborio je kako je tim aferama najviše povrijedio svoju suprugu i djecu. Naglasio je kako su medijski napisi o tome kako ga je supruga Elin napala golf palicom na Dan zahvalnosti kada je otkrila jedan od njegovih preljubničkih izleta, neistiniti.

- U mojoj obitelji nikada nije bilo nasilja, a pogotovo ne s Elinine strane - objasnio je golfer dodajući kako u njegovu braku i životu puno toga ne štima, no sa suprugom je odlučio razgovorom pokušati riješiti te probleme.

Pokajnik Woods otkrio je i kako je 45 dana proveo u klinici za liječenje od seksualne ovisnosti, a golfu se namjerava vratiti tek kada postane kvalitetnija osoba. Slava mu je udarila u glavu i zato je proslavljeni sportaš mislio kako ima pravo ponašati se kako hoće kako bi uživao. Tiger se vratio budizmu, vjeri koje se prije nekoliko godina odrekao jer je uvjeren kako će ga vratiti na pravi put.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Avatar DucMan
  DucMan:

  To mu je kao žao? Mora da jako pati... ...Zato što su ga uhvatili

 • Fieldhockey:

  PREOSTALI SPONZORI SU NAPRAVILI PRITISAK. Čovjek se ispričavao u javnosti četiri mjeseca, pazite: četiri mjeseca nakon što ga je žena potjerala iz kuće.

 • Livi:

  Normalno, covjek se ispricao i to je postala svjetka vijest dana. Eto, tesko se odreci novca svima onima za koje je radio i koji su na njegovoj karijeri profitirali. Da nije bilo medija bili se on ispricao? On se mogao ... prikaži još! naravno i privatno ispricati svojoj zeni i djeci, ali to nije to. Ali on je Amerikanac i Amerika je ovladala svjetskim medijima.