Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan

Gorenje samostojeći hladnjaci
Foto: Gorenje
1/7
25.05.2023.
u 07:30

Zamislite kišnu nedjelju kada vam je jedini plan gledati omiljenu seriju, čitati onu knjigu koja je tako dugo čekala na polici ili jednostavno uživati ​​u slobodnom vremenu s obitelji.

Veselite se što ćete se razmaziti svom tom ukusnom hranom u hladnjaku…Ma, čekajte, nema puno hrane u hladnjaku, samo osnovni sastojci i nešto ostataka od prethodnog tjedna. To stvarno uništava svu zabavu, zar ne? Preostale su samo dvije mogućnosti: otići do najbliže otvorene trgovine ili se pomiriti s činjenicom da trebate jesti ono što se nalazi u hladnjaku. No, postoji i dugoročna alternativa koja će vam poštedjeti mnogo odlazaka u trgovinu – odabrati hladnjak koji vam omogućuje da sve svoje namirnice očuvate svježima dulje vrijeme!

Kupnja novog hladnjaka može biti vrlo složen proces. Kako pronaći pravog? Novi Gorenje samostojeći hladnjaci zasigurno će vam ubrzati rad srca. Jeste li umorni od jakih mirisa koji ispunjavaju vašu kuhinju svaki put kada otvorite hladnjak? Funkcija IonAir s MultiFlow 360° riješit će taj problem jednom zauvijek. Negativno nabijeni ioni, koje generira IonAir, uklonit će neugodne mirise i sačuvati izvorni okus i savršen oblik svih namirnica u hladnjaku. Možete li zamisliti da uživate u zalogaju od svježeg povrća kad to poželite ili da svoje najmilije iznenadite savršenom salatom kasno navečer? Više nije problem! Ladice po mjeri omogućavaju lako pohranjivanje svježih proizvoda na dulje vrijeme. Od sada možete imati hladnjak s ConvertFreshZone koji se lako može promijeniti iz ladice za meso u ladicu za voće i povrće.

Foto: Gorenje

Savršeno kulinarsko iskustvo za malo novca

Ako živite u gradu, vjerojatno barem jednom dnevno odlazite u trgovinu. Jeste li se ikada zapitali koliko vremena gubite kupujući hranu? Trik je u tome da mudro planirate kupovinu. Uz Gorenje NoFrost hladnjake taj će zadatak biti lak jer više nećete morati brinuti o svježini hrane. Taj će hladnjak postati vaš najbolji partner. Želite li imati partnera koji vam čita misli? Tada će ovi hladnjaci zasigurno ispuniti vaša očekivanja. S funkcijom AdaptTech prilagodit će temperaturu vašim navikama i produžiti svježinu vaše hrane. Osim toga, jednostavno će vam se svidjeti odjeljak za zamrzavanje! Funkcije poput FastFreeze, XtremeFreeze i NoFrostPlus jamče visoku kvalitetu vaše smrznute hrane.

Foto: Gorenje

Budite pametni, koristite pametne uređaje

Gorenje hladnjaci s ConnectLife rješenjem pojednostavljuju živote i uklanjaju nepotrebne stresne trenutke. Zamislite da na putu kući odete u trgovinu i kupite puno hrane. Uz pametnu WiFi značajku moći ćete postaviti željenu temperaturu sa svog pametnog telefona dok kupujete ili uključiti funkciju SuperCool kako biste svoj hladnjak pripremili za novu hranu i pića. Sjećate li se kada ste ostavili otvorena vrata hladnjaka ili zamrzivača, a hrana vam se pokvarila? Pametna upozorenja obavijestit će vas kada ste zaboravili zatvoriti vrata ili je temperatura drastično porasla. Povezani pametni rashladni uređaji mogu vam čak pomoći da pronađete rješenja za moguće izazove s kojima se možete susresti dok ih koristite.


Odmah napuni novi hladnjak omiljenim namirnicama jer uz svaki Gorenje NoFrost hladnjak kupljen u razdoblju od 08.05. do 30.06.2023. dobivaš Konzum poklon bon u vrijednosti od 30 € do 50 €! Saznaj više na gorenje.hr.


 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije