Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elle

Sve što vam treba za chic jesen i zimu pronađite na novom Elle Boutiqueu!

Elle Boutique
Foto: arhiva Elle Hrvatska
1/12
21.10.2021.
u 10:49

Elle Boutique stiže u Zagreb u subotu, 23. listopada 2021., u jesenskom izdanju i dobrotvornom ruhu!

Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn i #zajednozahrvatskiglazbenizavod modno događanje pod okriljem magazina Elle okupit će u Hrvatskom glazbenom zavodu vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji moći nabaviti po posebnim cijenama. Događanje ima donatorski karakter jer će dio sredstava od prodanih artikala biti doniran Hrvatskom glazbenom zavodu za obnovu zgrade oštećene u razornom potresu prošle godine.

Foto: arhiva Elle Hrvatska

Elle Boutique okuplja hrvatsku modnu scenu i sve ljubitelj(ic)e mode na casual druženju – u subotu, 23. listopada, od 10 do 18 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6). Jedinstveno šoping iskustvo s predznakom - 100% hrvatski dizajn, posebne promotivne cijene i crème de la crème domaće mode - sve je to ELLE BOUTIQUE - modno događanje koje se održava čak osmi put zaredom. Svjetski poznati domaći dizajneri poput Donassy, Sopar, Krie Design, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Lokomotiva by Lana Puljić, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle by Zoran Aragović, LP Design, Morana Krklec, Studio Marković, Culture, Maleza, Mustra, Little Wonder, Boris Banović, The All, Mammii Studio, My Mon Mon, Amaranthine, Go Retro Tomislava Macana, Lana and Love, Mia Mar, Natali Jewellery i House of Kiwi prezentirat će svoje kreacije - najnovije kolekcije odjeće i modnih dodataka – te najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba, a posjetitelji će ih moći isprobati na licu mjesta i nabaviti po posebnim promotivnim cijenama. Posebna je poslastica događanja i glazbeni nastup pjevačice flamenca, Nine Ćorić uz pratnju gitariste Gorana Žegarca koji će se održati u 12 sati.

Foto: arhiva Elle Hrvatska

I ove godine zajedno za Hrvatski glazbeni zavod jer moda i glazba se vole

Da moda i glazba idu zajedno pokazat će jesenski Elle Boutique jer je i ove godine obojen donatorskim notama. Zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda, 145 godina stara „kuća u kojoj stanuje glazba“ ali i kuća u kojoj su snimljene mnoge modne priče domaćih dizajnera - pretrpjela je velika oštećenja u potresu prošle godine. Stoga će magazin Elle s dizajnerima izdvojiti dio sredstava od prodanih dizajnerskih artikala za obnovu HGZ-a.  

„Elle Boutique tradicionalno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike što je od posebne važnosti u ovim vremenima kada smo pogođeni ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, jesensko izdanje ovog događanja već drugu godinu zaredom ima donatorski karakter jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu za obnovu. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn” poručuju iz Ellea.

Foto: arhiva Elle Hrvatska

ELLE Boutique će biti posljednje veliko događanje koje će se održati u HGZ-u prije zatvaranja radi cjelovite konstruktivne obnove koja će trajati par godina, a financirana je sredstvima iz Fonda solidarnosti Europske unije. Ovogodišnji Elle Boutique partnerski podržavaju Mastercard i Citroën.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka Stožera civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 18 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju, upoznajte omiljene dizajnere i nabavite probrane, trendi komade s hrvatskim potpisom! Dođite na Elle Boutique 23. listopada, od 10 do 18 sati u Hrvatski glazbeni zavod u Zagrebu (Gundulićeva 6).

Foto: arhiva Elle Hrvatska

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije