Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sezona tuluma

Sve što vam je potrebno za ludi provod na festivalima!

festivali (1)
Foto: Pixsell
1/6
06.08.2013.
u 00:01

Bilo da ste ljubitelji filmskih, glazbenih ili umjetničkih festivala, naša obala ove godine doista vrvi ponudom! Naš mali vodič olakšat će vam pakiranje i osigurati da imate sve što vam je potrebno za duge dane i noći na plesnom podiju!

Jedan od najboljih vjesnika ljeta svakako je festivalski program, a zahvaljujući prelijepim lokacijama na našoj obali - ove godine ih doista ima! Bilo da se radi o filmskim festivalima (na kojima su tradicionalno i najbolji tulumi), glazbenim događanjima (ove godine doista su brojni - šibenski Terraneo, pulski Outlook i Dimensions i brojni festivali koji se događaju na plažama otoka Paga) ili okupljanjima koja iza sebe kriju predstave, hranu ili performanse, poznato je kako je na festivalima zabava najbolja. A ljubitelji ovakvih događanja jako dobro znaju koliko je na takvim okupljanjima bitna moda - neudobna obuća u vrlo kratkom roku upropastit će doživljaj cjelonoćnog plesa, kao i preuska odjeća ili nedostatak šešira i sunčanih naočala koje će vas čuvati od sunca. Najbolja stvar kod ljetnih festivala upravo je to što bez grižnje savjesti možemo tulumariti i po danu, a ako je slijediti primjer slavnih fashionistica ponekad je najjednostavnija odjevna kombinacija i najbolja - cipele zatvorenih prstiju (kako biste zaštitili stopala na plesnom podiju), kratke hlačice i neka fora majica sve su što vam je potrebno!     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije