Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Supružnici otkrili tajnu dugogodišnjeg braka: 'Vaš brak mora vam biti važniji od djece'

Sonya Heath
26.05.2023.
u 09:30

Par koji se zaručio u roku od tri mjeseca od upoznavanja kaže da je njihova veza još uvijek jaka nakon 30 godina jer su svoj brak stavili ispred svoje djece. Oni čak govore svojoj djeci da se vole više nego što vole njih troje.

Par koji se zaručio u roku od tri mjeseca od upoznavanja kaže da je njihova veza još uvijek jaka nakon 30 godina jer su svoj brak stavili ispred svoje djece. Sonya Heath (52) upoznala je svog partnera Ala (53) u kampu u kojem je radila kao medicinska sestra, a njih su se dvoje odmah povezali. Ali, Sonya je htjela biti sigurna da je on pravi muškarac za nju pa ga je na njihovom prvom spoju ispitivala o njegovim vrijednostima, financijskoj stabilnosti i obiteljskoj dinamici. Srećom po Ala, prošao je 'intervju' te se Sonya vratila kući kako bi rekla svojoj obitelji da se može udati za njega, prenosi Metro.

U roku od tri mjeseca od veze, Al ju je zaprosio. U braku su dobili troje djece – 27-godišnju Summer, 24-godišnjeg Levija i 22-godišnjeg Quintena – ali inzistiraju na tome da im je njihova veza uvijek bila prioritet. Oni čak govore svojoj djeci da se vole više nego što vole njih troje. Dok je obitelj zajedno odlazila na odmor, Al i Sonya su si jednom godišnje odlučili otići na putovanje bez djece. Imali su i redovite izlaske. I ova je taktika upalila jer sretni par ovog srpnja slavi 30. godišnjicu braka.

VEZANI ČLANCI: 

Sonya je rekla da je 'sve zaljubljenija' u Ala kako vrijeme prolazi te je dodala: 'Sjećam se kad sam ga prvi put ugledala i pomislila kako dobro izgleda. Bio je drugačiji od ostalih, a kad smo razgovarali uvjerila sam se i koliko je drag. Razmijenili smo brojeve i otišli na spoj. Intervjuirala sam ga. Htjela sam biti sigurna da smo usklađeni. Nisam htjela biti s 'playboyem', htjela sam muškarca koji će me obožavati i voljeti'.  

Kad je Sonya bila na odmoru sa svojom obitelji, Al je spakirao ruksak pun pisama za svaki dan koji su proveli razdvojeni da je podsjećaju na njega. Nakon što su oboje shvatili da su stvoreni jedno za drugo, Al je na Badnjak 1992. odlučio zaprosili Sonyu koja je rekla 'da'. Par je dodao i kako je njihova uspješna veza dijelom rezultat dobre komunikacije. 'Uvijek smo imali granice u načinu na koji razgovaramo jedno s drugim', rekla je Sonya, 'Nikada ne nazivamo jedno drugog idiotom, na primjer.'

VEZANI ČLANCI: 

Nakon što su zasnovali obitelj, par je ipak želio dati prednost svom braku. 'Uvijek smo izlazili, čak i nakon što smo dobili djecu', rekla je Sonya, 'Kad bi se Al vratio kući prvo bi uvijek mene pozdravio. Postoje trenuci kada djeca trebaju sve od vas, ali uvijek bismo im rekli da volimo mamu ili tatu više od njih. Išli bismo na jedan odmor s obitelji i na jedan samo on i ja. Volimo svoju djecu, ali naš je brak nešto što smo željeli održati na životu. Radi se o avanturi s drugom osobom'.

Otkako su sva njihova djeca odselila od kuće 2019. godine, par je zajedno proputova 36 zemalja. 'Ne mogu zamisliti život bez njega', rekla je Sonya, 'Grozno mi je kad ljudi nemaju nekoga. To je takav blagoslov. On je moj siguran prostor. Napravili smo puno više u životu zajedno nego što bismo odvojeno'.

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije