Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi varati

'Supruga želi da imamo seks samo jednom mjesečno, ali meni to nije dovoljno'

shutterstock
08.09.2022.
u 20:22

Na početku naše veze nisu mogli držati ruke podalje jedno od drugog. Imali bi seks u svakom položaju, na svakom mjestu, nekoliko puta dnevno

– Moja me žena lišava intimnosti i umoran sam od toga. Ona želi seks samo jednom mjesečno, a ja bih dva ili tri puta tjedno. Ne mislim da je to pohlepno. Oboje imamo 34 godine i zajedno smo sedam godina, u braku dvije. Imamo dvoje male djece – započeo je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Na početku naše veze nismo mogli držati ruke podalje jedno od drugog. Imali bismo seks u svakom položaju, na svakom mjestu, nekoliko puta dnevno. No, otkako smo se vjenčali, njen libido ne postoji. Povremeno će pristati na seks samo da mi udovolji a uvijek doživi orgazam. Ostatak vremena, moram zadovoljiti sebe ili ostati frustriran. Volim je i ne želim varati, ali ovo me nervira – nastavio je.

– Normalno je da se količina seksa smanjuje kako se vaša veza razvija. A kad dođu djeca, često ste preumorni ili rastreseni. Razgovarajte sa svojom ženom i recite koliko vam nedostaje intimnost i želite to riješiti. Vraćanje romantike u vašu vezu moglo bi pomoći – odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:20 10.09.2022.

A da se ljudi usredotoče na neke druge stvari u životu,a ne samo opsjednutost seksom 24 sata na dan,zato i ima toliko prevara,laži,muljanja u vezama,interesantno koliko se danas sve vrti oko seksa i preljuba,pa ako to toliko usrećuje,otkud sve više nesretnih i frustriranih ljudi,

MO
montello
13:04 09.09.2022.

Takvi brzo pronadu drugu žensku

ZU
Zujim
20:59 08.09.2022.

Moja hoce samo 1 u 3 mjeseca. Razgovori nisu nista pomoglo, Deidre klapara bezveze. Ocito cu se morati snaci sa strane, a mozda se i ona snasla, pa zbog toga i jeste ovakva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije