Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stručnjakinju

'Supruga mi je priznala da me prevarila s bivšim dečkom, ali kako da prijeđem preko toga?'

shutterstock
28.04.2021.
u 21:36

Ovo je uništilo njegovo samopouzdanje i sada više nema povjerenja u njihovu vezu

- Prema mojoj supruzi, imala je seks s bivšim dečkom prije pet godina. Rekla je da se to dogodilo samo jednom i da se odmah nakon toga osjećala užasno. Ne znam zašto mi je sada to priznala. Uvijek si sve govorimo, ali htio bih da je ovo zadržala za sebe - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Ovo je uništilo njegovo samopouzdanje i sada više nema povjerenja u njihovu vezu, a i sve je to utjecalo i na njihov seksualni život i intimnost koju su nekada imali. U braku su osam godina, ali on sada ne zna kako da prijeđe preko ove afere,

- Bilo bi žao upropastiti vaš brak zbog jedne, ali doduše velike pogreške. Vaše je povjerenje narušeno, ali moguće ga je obnoviti ako se oboje potrudite. Zvuči kao da joj je iskreno žao, ali neprestano preispitivanje starih grešaka može biti štetno za vaš brak - odgovorila mu je Deidre.

Probudite se odmorniji! Liječnik otkrio nekoliko trikova dobrog sna:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije