Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li znali?

Stručnjakinja za parfeme tvrdi da ih ne biste trebali držati u kupaonici: To im može uništiti miris!

Shutterstock
24.11.2022.
u 10:30

Komoda ili prozorska daska također nisu dobra mjesta, tvrdi stručnjakinja

Jeste li znali da bočice parfema ne smijete držati u kupaonici? Ako je odgovor ne, ne brinite se - niste jedini. Mnogi su ostali zapanjeni nakon što je jedna stručnjakinja otkrila mjesta na kojima ne biste trebali ostavljati parfem i istaknula jednu od najpopularnijih opcija. Dok većina ljubitelja parfema zna da je loša ideja držati svoje bočice na izravnoj sunčevoj svjetlosti, ispada da postoji mnogo više o čuvanju parfema što mnogi od nas nisu znali, piše Mirror

Kokosovo ulje za prehranu, čišćenje, njegu... Odlični razlozi da ga imate u svojoj kuhinji!

1/9

Stručnjakinja pod korisničkim imenom @professorperfume, podijelila je video na Tik Toku i objasnila zašto je kupaonica loše mjesto za parfeme.

- Ako svoj parfem držite u kupaonici, dok se tuširate sva će para i konstantne fluktuacije temperature pokvariti vaš parfem puno brže nego ako ih čuvate pravilno. Sada, ako mislite da ćete ih ipak staviti na komodu ili prozorsku dasku, to je također krivo. Svoj parfem trebate biste čuvati na tamnom, hladnom i suhom mjestu - rekla je stručnjakinja.

@professorperfume i cant take it anymore #perfumetok #perfumetips #perfumetiktok #perfume #perfume101 #themoreyouknow #lifetip #greenscreen #bathroomorganization #fyp #foryou ♬ original sound - Emelia | Professor Perfume 🫧

Tako je preporučila da parfeme držite u ormaru ili u ladici komode jer je to za njih najbolje mjesto. Tvrdi da ih neki ljudi drže u hladnjaku, ali da to zapravo i nije potrebno. U svakom slučaju, ako ih pravilno pospremite, mogu trajati godinama bez da njihov miris oslabi.

Netko od korisnika upitao ju je može li parfem staviti u tamnu ladicu u kupaonici na što je stručnjakinja odgovorila: "Ako je u kupaonici, osjetljiv je na temperaturne fluktuacije! Trebao bi biti u sasvim drugoj prostoriji."

U ovoj prostoriji nikada ne biste trebali sušiti rublje: Može biti opasno!  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije