Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Stablo, ptica ili lice? Prvo što ugledate na ovoj fotografiji reći će puno o vama kao osobi!

Ako i vi želite saznati više o sebi, pogledajte ovu sliku i zapamtite što ste prvo zamijetili na njoj.
04. srpnja 2020. u 07:00 6 komentara 91197 prikaza
Foto: Facebook

Potražite pojam koji ste prvi ugledali i saznajte što to govori o vama.

Stablo
Volite učiti. Vjerojatno volite i nadnaravne fenomene i misterije. S lakoćom razumijete psihologiju i različite psihološke teorije, a ljudi koji su vam bliski smatraju vas mudrima. Uvijek ste u potrazi za odgovorima i istinom. Ne marite za to kako vas drugi vide.

Ptice/priroda
Vi ste slobodnog duha i odbijate pridržavati se društvena pravila te uvijek radite ono što želite, bez obzira na sve. Ne pokušavate stvoriti ni pronaći sebe, već jednostavno želite doživljavati svijet takav kakav jest. Katkad se teško uklapate u društvo, ali to vas ne zabrinjava previše. Volite putovati i istraživati, ne zadržavate se ni na jednom mjestu predugo. Život nije nešto što shvaćate preozbiljno i iskustvo cijenite više nego znanje.

Dražen i papiga Koko svaki dan piju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću!

 Lice
Ako ste prvo ugledali obris lica, težite stvaranju savršene slike o sebi. Takva slika može biti vanjska ili unutarnja, ali trebali biste biti svjesni da težnja ka takvoj slici može biti kontraproduktivna jer je ona na neki način umjetno stvorena iluzija.

Vjeran Vrbanec Intervju Vrbanec: HAMAG BICRO je pomogao poduzetnicima u vrijeme koronakrize i smanjio im kamatnu stopu na 0,1 posto Greenwood studio GLAZBOM DO USPJEHA “Greenwood Studio otvorio sam uz pomoć 70.000 kuna koje sam dobio kao dio mjere samozapošljavanja” Merkur osiguranje BOLNA TEMA Kako si pomoći ako sumnjate na lom kostiju: Koji su simptomi, kome se javiti i kako se čim prije oporaviti? Leteći brod Prirodna optička iluzija zbunila ljude na društvenim mrežama: 'Ne razumijem kako je to moguće?
UGRADNJA PREMOSNICA
Kićo Slabinac na respiratoru nakon rutinskog kirurškog zahvata na srcu
MAFIN 2020.
Večernjakova Mala akademija financija donosi vam digitalno predavanje o financijskoj pismenosti