Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iluzija

Stablo, ptica ili lice? Prvo što ugledate na ovoj fotografiji reći će puno o vama kao osobi!

Pinterest
04.07.2020.
u 07:00

Ako i vi želite saznati više o sebi, pogledajte ovu sliku i zapamtite što ste prvo zamijetili na njoj.

Potražite pojam koji ste prvi ugledali i saznajte što to govori o vama.

Stablo
Volite učiti. Vjerojatno volite i nadnaravne fenomene i misterije. S lakoćom razumijete psihologiju i različite psihološke teorije, a ljudi koji su vam bliski smatraju vas mudrima. Uvijek ste u potrazi za odgovorima i istinom. Ne marite za to kako vas drugi vide.

Ptice/priroda
Vi ste slobodnog duha i odbijate pridržavati se društvena pravila te uvijek radite ono što želite, bez obzira na sve. Ne pokušavate stvoriti ni pronaći sebe, već jednostavno želite doživljavati svijet takav kakav jest. Katkad se teško uklapate u društvo, ali to vas ne zabrinjava previše. Volite putovati i istraživati, ne zadržavate se ni na jednom mjestu predugo. Život nije nešto što shvaćate preozbiljno i iskustvo cijenite više nego znanje.

Dražen i papiga Koko svaki dan piju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću!

 Lice
Ako ste prvo ugledali obris lica, težite stvaranju savršene slike o sebi. Takva slika može biti vanjska ili unutarnja, ali trebali biste biti svjesni da težnja ka takvoj slici može biti kontraproduktivna jer je ona na neki način umjetno stvorena iluzija.

Ključne riječi

Komentara 6

AE
Aedes2017
09:03 04.07.2020.

Ja sam prvo opazio formu ljudskog mozga !

HO
hotfishlake
11:15 04.07.2020.

Bezvezarija

GE
GEMINI
11:38 04.07.2020.

Stablo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije