Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Putovanja

Srijeda je idealan dan za Zanzibar, uz Kruzove i World Traveler’s Bar online

Ako ne možete vi ka egzotičnim destinacijama, World Traveler’s Bar će ih dovesti k vama.
21. travnja 2020. u 11:42 200 prikaza
World Traveler's Bar
Foto: Vedran Karuza
Pogledajte galeriju 1/12

Sada već dobro poznati termin, srijedu (22.04) u 19:00 rezervirajte za druženje s Kruzovima, koji će vas slikom i pričom povesti na Zanzibar, afrički otok koji poznaje samo jedan način života – „Hakuna matata“.

Za Laru, Adrianu i Vedrana, popularne Kruzove sigurno već znate, riječka je to putujuća obitelj prepoznatljivog šarma i načina putovanja.  Godinama unazad o njihovim avanturama čitate na istoimenom blogu, a u srijedu (22.04.) s njima i na njihov način otputujte na božanstveni Zanzibar.

Odlutajte mislima na obale Indijskog oceana, u istočni dio afričkog kontinenta i prepustite se moći Adrianine riječi i Vedranovog objektiva. Saznat ćete kako izgledaju zanzibarska sela, koliko se od našeg razlikuje klasičan zanzibarski dom, kakav je Stone Town i zašto nigdje nema takvog pijeska kao na obali Indijskog oceana na Zanzibaru.

Čut ćete od Kruzovih i kakvi vas susreti čekaju na Zanzibaru, kakve emocije bude njegovi topli, nasmijani ljudi. O povijesti, spoju kultura i utjecaja, o ljudima i njihovim željama, o plavetnilu oceana i toploti afričkog zraka, o pijesku i plažama – o Zanzibaru, duhovito, iskreno, obiteljski…. Onako kako samo Kruzovi umiju. Jer, kako kažu: „Zanzibar nisu samo plaže. Zanzibar su doživljaji.“

Srijeda, 22.04., točno u 19:00, LIVE na FB stranici World Traveler's Bar.

World Traveler's Bar | Autor : Vedran Karuza Foto: Vedran Karuza

Kao i uvijek od Kruzovih, doznat ćete i korisne detalje koji se tiču organizacije puta, iskustava koja ne smijete propustiti, hrane koju morate kušati, pa sve do budžeta (u lipu) koji vam je potreban za ovako jedno obiteljsko putovanje.

Smjestite se udobno i otputujte virtualno na Zanzibar uz Kruzove i World Traveler's Bar.

World Traveler's Bar inicijativa je putničke agencije World Traveler, zamišljena kao okupljalište svih onih koje ne drži mjesto, strastvenih putnika, sakupljača pečata u putovnicama i uspomene sa raznih krajeva svijeta.

World Traveler's Bar | Autor : Vedran Karuza Foto: Vedran Karuza

Ova putopisna druženja, samo su privremeno su preseljena u prostranstva interneta i dešavaju se svake srijede u 19:00 na Facebook stranici World Traveler's Bar.

Ljubitelji putovanja imat će prilike virtualno proputovati svijet uz online izdanje World Traveler's bara i njegove zanimljive goste, strastvene putnike s interesantnim pričama.

Detalji.

Za više pratite:

www.facebook.com/world.travelers.bar

www.world-traveler.hr

info@world-traveler.hr

mutni poslovi državne tajnice
USKOK godinu dana prisluškivao kako Rimac tvrtkama sređuje dozvole i poticaje
Aircash
Uspješni
Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama