Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Spavao sam sa suprugom svog susjeda i sada sam u velikim problemima'

shutterstock
18.06.2021.
u 23:36

Njezin suprug saznao je istinu te poludio pa sada kaže kako se želi boriti s njim

- Ponosan sam što sam ponizio svog susjeda tako što sam se seksao s njegovom suprugom, ali sada se želi boriti sa mnom. Otkako sam se preselio u novi stan, u svađi sam sa svojim susjedom. Lupa mi na vrata, viče i žali se na mene, govoreći da puno bučim i puštam svoju glazbu preglasno te da ne voli moje prijatelje - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Svaki put kada ga vidi, prijeti mu da će ga deložirati. S druge strane, njegova supruga je draga i uvijek mu se ispričava zbog ponašanja svog supruga. Jednog dana poslala mu je poruku o ovom problemu, ali brzo postala koketna.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Pristala je doći kod mene dok je njezin suprug bio na poslovnom putovanju. Jedno je vodilo drugom i na kraju smo puna tri dana imali strastven seks. Bilo je nevjerojatno. Jedino što je bilo nevjerojatnije bilo je saznanje da sam službeno pobijedio neprijatelja. Pokazao sam se kao alfa mužjak - nastavio je.

Međutim, njezin suprug saznao je istinu te poludio pa sada kaže kako se želi boriti s njim. Iako je on veći i jači te spreman na tučnjavu, boji se da će završiti u zatvoru pa sada se pita što napraviti.

- Nasilje nikada nije odgovor, ali razumljiva je njegova želja da vas povrijedi, s obzirom na to da ste spavali s njegovom suprugom. Sigurno se osjeća ljutito, povrijeđeno i poniženo, a zvuči kao da vam je to bila namjera .Pitam se zašto uživate povrijediti druge i osjećate potrebu da dokažete kakav ste muškarac. Najbolje što sada možete učiniti je izbjegavati ga. Ako trebate razgovarati s njim i ne želite da stvari dalje eskaliraju, predlažem da mu se sada ispričate zbog svojih postupaka - odgovorila mu je Deidre.

Zašto u Hrvatskoj homoseksualci ne mogu biti darivatelji krvi?

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
20:06 19.06.2021.

gotov si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije