Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

SneakerStudio - prodavaonica za ljubitelje ulične mode

SneakerStudio
24.06.2021.
u 10:31

Ako želiš opremiti svoj ormar proizvodima u urbanom stilu, obvezno pogledaj, što je za Tebe pripremila marka SneakerStudio!

Marka SneakerStudio je poznata svakome ljubitelju urbanog stila. Marka je distributer sportske obuće i odjeće, za svakodnevnu stilizaciju, iz ponude najpopularnijih streetstyle marki na svijetu.  Nudi široku lepezu raznovrsnih proizvoda, zbog toga svaki sneakerhead pronaći će u ponudi nešto za sebe. Pogledaj, što te točno čeka u prodavaonici SneakerStudio!

Legendarne marke u ponudi SneakerStudio

Poljska prodavaonica SneakerStudio nudi proizvode najviše kvalitete po veoma atraktivnoj cijeni. U ponudi prodavaonice pronaći ćeš, između ostalog, obuću i odjeću takvih velikana, kao što su adidas ili Nike. Obje te tvrtke imaju svoje vjerne fanove u svim starosnim grupama na cijelom svijetu. Nije ni čudo - široka lepeza artikala omogućava uporabu odjeće i obuće za sport, i za svakodnevne odjevne kombinacije.

Profesionalna uporaba su prije svega proizvodi marke adidas. Ta marka od početka dostavlja na tržište opremu za profesionalce. Podrijetlom iz Oregona, mlađa marka Nike je opet omiljen izbor sneakerheada, kojima je stalo da njihov je stil bez ijedne pogreške, a da uz to je maksimalno udoban. Asortiman obije te marke je veoma bogat, zbog čega s lakoćom njihovim artiklima popunit ćeš cijeli ormar.

SneakerStudio – prodavaonica za zahtjevne

Proizvodi takvih marki, kao što su adidas, Nike, Vans ili Converse su samo vrh ledenog brijega, što se tiče ponude prodavaonice SneakerStudio. Pronaći ćeš tamo proizvode manje poznatih marki, koje su popularne među korisnicima. Govorimo ovdje o markama, kao što su Ellesse ili Moschino. Uporaba materijala visoke kvalitete, solidna konstrukcija i originalni projekti će se svidjeti čak najzahtjevnijim korisnicima, a prije svega ženama, za koje su u biti najzanimljiviji projekti tih proizvođača.

Također, ne treba zaboraviti o skandinavskim markama, koje su sve popularnije na cijelom svijetu. Wood Wood, Norse Projects ili Han Kjobenhavn na perfektan način spajaju funkcionalnost proizvoda s jedinstvenim dizajnom, inspiriranim radnom odjećom. Što je zanimljivo, marke tog tipa su premium segment, koji je upio u sebe streetstyle i podigao ga do ranga umjetnosti. Za urbanu odjeću trenutno brinu najiskusniji i najpriznatiji projektanti iz svijeta mode high end.

Potvrda toga su ponude takvih marki, kao što su Karl Lagerfeld ili Rock Owens u asortimanu SneakerStudio. To je apsolutna najviša polica, što se tiče casual odjeće i obuće u urbanom stilu. Zahvaljujući proizvodima tih marki, kreirat ćeš apsolutno jedinstven stil, koji obuhvaća ne samo odjeću i obuću, ali atraktivne dodatke!

SneakerStudio – streetstyle za svakoga

Ako želiš opremiti svoj ormar proizvodima u urbanom stilu, obvezno pogledaj, što je za Tebe pripremila marka SneakerStudio! U ponudi marke pronaći ćeš prijedloge obuće i odjeće usklađene s najnovijim trendovima, kao i razne dodatke, koje če ti omogućiti izdvojiti se iz gomile!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije