Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u slast!

Slatko pečeni losos sa zelenim lilmunom i peršinom

Losos
Foto: Thinkstock
25.02.2014.
u 10:56

Kada je gotovo, poredajte je na tople tanjure i poslužite svježe kuhanim krumpirom i brokulama

Sastojci:

4 filea lososa, 120 g krušnih mrvica, 1 i pol žlica smeđeg šećera, 2 žlice pikantnog senfa, sok od 2-3 zelena limuna (koristiti za marinadu), 1 svežanj narezanog peršina, 2-3 žlice maslinovog ulja, sol i papar, prstohvat mljevene ljute paprike (po izboru)

Priprema:

Zagrijati pećnicu na 200°C. Poredati filee lososa u posudu prethodno premazanu maslinovim uljem. Pomiješati sve ostale sastojke u manju zasebnu posudicu, a zatim smjesu posuti preko filea. Ribu peći oko 10-15 minuta (ovisno o tome koliko volite da je pečena). 

Kada je gotovo, poredajte je na tople tanjure i poslužite svježe kuhanim krumpirom i brokulama.

>>Odresci lososa pečeni na grilu s pečenim tikvicama i cherry rajčicama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije