Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnik htio da odgodi ceremoniju

Skoro sve upropastila: Napila se večer prije vjenčanja, haljinu su joj oblačili u bolnici

TikTok/Screenshot
25.10.2021.
u 14:30

Spremanje i šminkanje s djeverušama i kumom zamijenila je bolničkim krevetom i infuzijom.

Tiktokerica Rosie razbila je onaj stereotip da su muškarci ti koji mogu upropastiti vjenčanje zbog alkohola, neozbiljnog ponašanja i kašnjenja. Ona je, naime, večer prije svog velikog dana pila sa zaručnikom i prijateljima, ali tu odluku požalila je sljedećeg jutra kada se probudila u bolnici.

Mučnine, povraćanje i infuzija zamijenili su šminkanje, uživanje s djeverušama i spremanje. "Pili smo žestice, nismo shvatili koliko smo popili", rekla je.

"Nisam mogla prestati povraćati, a svi planovi za šminkanje i spremanje su propali. Liječnik je rekao da ću morati odgoditi vjenčanje jer sam strašno dehidrirana i trebala mi je infuzija, ja sam rekla da imam 45 minuta za to i da moram ići. Sestra mi je obukla vjenčanicu u bolnici, šminkala sam se u automobilu i jurila u crkvu. Stigli smo baš na vrijeme da nam netko da bukete u ruke i gurne nas prema oltaru."

Iako je početak vjenčanja bio kao iz noćne more, mladenka je uspjela doći k sebi i vjenčanje je prošlo sasvim uredu, prenosi The Sun.

@rosieposie711

But we still get compliments about how awesome our wedding was 😂#fyp #wedding #disaster #weddingfail

♬ original sound - Sarah Cothran

Otkazala vjenčanje jer gosti nisu htjeli platiti 7400 kuna 'po glavi'

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije