Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 djece

Sjećate li se "octomum"? Evo kako danas izgledaju prve osmorke na svijetu!

Instagram
24.01.2019.
u 15:14

Poznata Amerikanka koja je imala već šestero djece prije nego je rodila osmorke, opisuje svoj život s 14 djece kao "organizirani kaos"

Dodala je i kako ništa u svom životu ne bi mijenjala. Ova bivša porno glumica kaže kako je navikla na sav kaos koji takav život nosi sa sobom. "Svatko ima svoje zaduženje, a nekada ih moram podsjetiti da smo svi skupa u tome i da smo tim", piše Mirror

Foto: Instagram/Wanda Nara

Priznala je kako sva zaduženja zapravo padaju na njena leđa i leđa najmlađih klinaca, jer ovi stariji već imaju neke svoje živote. 
Godinama je Nadya bila u centru pažnje i povezivali su se mnogim skandalima, a na sebe je navukla i bijes javnosti nakon što su saznali da je nezaposlena i prima socijalnu pomoć, a ostala je trudna s osmorkama

Foto: Instagram/Wanda Nara
Umjetnom oplodnjom je, usprkos tome što je već imala šestero djece, zatrudnila i postala prva žena u povijesti koja je rodila osmorke. 

Zapravo je otkrila kako sve to može podnijeti, ali joj najteže pada što njen 13-godišnji sin ima autizam, rekla je u ekskluzivnom intervjuu s Lorraine Kelly.

Otkrila je i kako se bavi tjelovježbom kako bi se riješila stresa koji joj donosi ovakav način života. Često trči polumaratone, a dnevno otrči po 17 km. 

Koliko se djevojke rođene devedesetih sjećaju CRO dance hitova iz tog vremena?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije