Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super savjet

Sjajit će se kao novo: Očistite prstenje u par minuta uz pomoć vode i sredstva za pranja stakla

shutterstock
28.04.2020.
u 07:00

Na društvenim mrežama svakodnevno se dijele savjeti i trikovi za čišćenje kućanstva. Uz ovaj odličan trik očistit ćete prstenje za nekoliko minuta.

Za vrijeme karantene, ljudi koriste svoje slobodne vrijeme da bi obavili određene obaveze koje su stalno odgađali, poput čišćenje prstena i nakita. Stoga je jedna žena podijelila jednostavan trik za čišćenje prstena kako bi ponovno sjajili, prenosi The Sun.

Hayley Lombard na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako ona čisti svoj zaručnički prsten. Objasnila je da je za čist i sjajan prsten potrebno samo nekoliko minuta te četkica za zube, voda i sredstvo za pranje stakla.

@hayleylombard_

##diamond ##diamondring ##weddingring ##cleaninghacks ##everydayscience ##jewelry ##jewelryhack ##jewelrycleaning ##wellnesstips ##fyp ##foryoupage

♬ Alice in Wonderland - Joanna Wang

Sve što trebate napraviti je u jednoj posudi pomiješati jednaku količinu vode i sredstva za pranje stakla. Zatim tu posudu stavite u mikrovalnu pećnicu na dvadeset sekundi, kako bi se smjesa zagrijala. Nakon što posudu izvadite iz mikrovalne pećnice, vaš prsten stavite u nju te ga ostavite da se namače barem deset minuta.

Zatim izvadite prsten te ga nježno očetkajte starom četkicom za zube, kako biste očistili svu prljavštinu s njega. Nakon toga prsten samo osušite papirnatim ručnikom i to je sve. Na kraju njezinog videa, prsten ponovno blista i sjaji, kao da je potpuno nov.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije