Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Sisleyeva kozmetika za tri čitateljice

08.12.2008.
u 12:49

Laura Kozmetika, ekskluzivni zastupnik Sisleyeve kozmetike za Hrvatsku, odlučio je razveseliti čitateljice V magazina luksuznim darovima.

Imate li problema s kožom ispod očiju i vaš su problem ružni podočnjaci, oduševit će vas naš prvi poklon-paket u kojem vas očekuju nježni gel za pranje lica za svakodnevnu uporabu te bogata maska za kožu oko očiju koja briše sve znakove umora ostavljajući kožu mekom, glatkom i zategnutom. U drugom luksuznom paketu očekuje vas komplet iz parfemske linije Soir de Lune – miris i parfumirano mlijeko za tijelo. Riječ je o jakom, pravom zimskom mirisu koji asocira na Božić tako da je idealno dobiti ga upravo prije samog Božića.

Treći poklon-paket najviše će oduševiti one čitateljice koje imaju suhu i osjetljivu kožu. Naime, njih nagrađujemo setom za uklanjanje make-upa i drugih nečistoća s kože lica. Imate priliku osvojiti nježno mlijeko za čišćenje na bazi bijelog ljiljana koje će vaše lice ostaviti čistim, ali će ga i nahraniti. Drugi, ali ne manje vrijedan dio ovoga kompleta jest cvjetni losion koji će, nakon čišćenja lica, vašoj koži vratiti izgubljeni tonus i čvrstoću.

Da biste baš osvojili neki od ovih vrijednih poklon-paketa, a svaki od njih stoji više od 1100 kuna, zgrabite mobitele u ruke i marljivo tipkajte SMS-ove.

Sviđa li vam se prvi poklon, u SMS upišite ključnu riječ LAURA1 i svoje podatke, a ako vam je draži parfemski poklon-paket, šaljite poruku sadržaja LAURA2 i podatke, a ako želite treći dar, pošaljite SMS s ključnom riječi LAURA3 i svojim podacima na broj 61516 (cijena SMS-a je 0,84 kn, PDV uključen). Nagradna igra traje od subote, 6. prosinca, u ponoć do ponedjeljka, 8. prosinca, u podne.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije