Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Seksamo se jednom u pola godine iako nam je tek 28: Njemu nikad nije do toga...'

shutterstock
22.01.2022.
u 21:02

Bez obzira što ja napravim, on seks doživljava kao dosadan posao, napisala je žena, pa se, kaže, seksaju maksimalno jednom u šest mjeseci  iako je i njemu i njoj tek 28 godina.

- Moj partner nikad ne inicira seks, nikad ni ne izgleda kao da bi se htio seksati pa ja moram uvijek napraviti taj 'prvi korak' ako želim bliskost s njim - napisala je jedna žena anonimno prošle veljače u pismu Deidre Sanders, psihoterapeutkinji i kolumnistici portala The Sun.

Napisala je tada da je s njim u vezi već deset godina i imaju dvoje djece skupa, no ponekad se, kaže, pita kako su ta djeca uopće začeta.

- Bez obzira na to što ja napravim, on seks doživljava kao dosadan posao - objasnila je, pa se seksaju maksimalno jednom u šest mjeseci, iako je i njemu i njoj tek 28 godina. 

Pita se zato, dodaje, ima li on možda problem s nedostatkom testosterona, budući da ne uzbuđuje ništa što mu ona predloži...

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Pronađite dobar trenutak da mu kažete da vi ne možete živjeti u vezi bez seksa - odgovorila joj je Deidre koja kaže i da 'krivci' za slabi libido muškarca često mogu biti i stres ili depresija-

- Recite mu da ste zabrinuti za njega i predložite mu da ode svom liječniku na pregled. Ako nije riječ o mentalnom ili psihičkom problemu, već je manjak želje stvarno posljedica nedostatka hormona, on će mu ugovoriti daljnje pretrage - objasnila je terapeutkinja ženi kako da svoj seksualni život vrati na pravi put.

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Ključne riječi

Komentara 10

JM
Jmjm
07:37 23.01.2022.

Draga odmah ga istjeraj iz svog zivota i stana her ima drugu i hoce joj biti ,,vjeran,,imao sam takvu stalno bila bolesna,imala mengu a susjed ju karindao,,u mom stanu dok sam radio,ali sam je istjerao iz stana.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:15 22.01.2022.

Recite mu da se vi najmanje nekoliko puta tjedno namirite. Što on zna što je gluma? Inače, ovakvi članci spadaju u Modru lastu.

MO
montello
15:23 23.01.2022.

Ne treba ti nadi drugog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije