Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjeća se usamljeno

'Seks u troje je bio sjajan, ali zbog njega sam izgubio cimera i najbolju prijateljicu'

shutterstock
14.12.2020.
u 20:00

Smatra da su ga prijatelji iskoristili da počnu svoju romantičnu vezu pa za savjet pita stručnjakinju.

- Imao sam seks u troje s najboljom prijateljicom i cimerom, ali osjećam se iskorišteno jer su oni sada započeli romantičnu vezu. Svoju najbolju prijateljicu znam još iz osnovne škole, a prošle godine uselio sam s dečkom koji je stvarno zgodan – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Kada je počela pandemija koronavirusa, on se vratio živjeti sa svojim roditeljima, ali mu je cimer jako nedostajao. Stoga ga je pozvao da ga posjeti jedan vikend. Tada je došla i njegova najbolja prijateljica te su započeli igru u kojem je gubitnik morao skinuti jedan komad odjeće. Ubrzo je cijela stvar postala seksualna i oni su završili u seksu u troje, iako su bili iznimno pijani.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Sljedećih dana uopće nisu razgovarali, a kada je upitao svoju prijateljicu zašto ga izbjegava, otkrila mu je istinu – ona i njegov cimer započeli su romantičnu vezu koja odlično napreduje. On se sada osjeća iskorišteno jer smatra da ga nisu trebali uvlačiti u njihov odnos, ali i usamljeno jer je izgubio svog cimera otkako se prijateljica uselila s njime.

- Svi ste puno popili, a sumnjam da su bili toliko proračunati da vam povrijede osjećaje. Budite bolji čovjek i recite im da se nadate da će njihova veza ići  dobro. Je li stvarni problem što u životu nemate nekoga posebnog? Pronađite način kako da poboljšate svoj društveni život, ali izbjegavajte seks u troje – odgovorila mu je Deidre.

Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje:

Ključne riječi

Komentara 6

MO
modovisisajteMaraschino
21:25 14.12.2020.

dragi Lastane ovo je moja dnevna doza laži za naivne

MO
montello
18:00 15.12.2020.

nema poslije kajanja kriv si sam

Avatar Tombstone
Tombstone
02:44 15.12.2020.

Fali mu cimer jer je skuzil da je princip isti a sve su ostalo nijanse. Nijedan nije skuzil da je cura otisla gledat tekmu nakon 5 minuta i kad je nakon pol vure pocela vristat Goooool!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije