Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

'Saznala sam da je mamin šef pravi otac mom bratu, trebam li mu reći?'

shutterstock
08.12.2021.
u 22:07

Ne zna treba li reći bratu što je saznala ili pričati s roditeljima o svemu.

- Upravo sam saznala da brat i ja imamo različite tate. To je godinama bila tajna u mojoj obitelji. Bili smo na zabavi povodom proslave 60. godine mog tate, održanoj u otmjenom hotelu kada mi je teta otkrila istinu - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Naime, njezina je mama imala aferu sa svojim oženjenim šefom nekoliko godina prije njezinog rođenja. Njezin tata je u to vrijeme puno radio i ovaj šef je bio viđen kao najuspješniji čovjek u gradu, ali nije očekivala da će biti i otac njezinom bratu.

Tajne koje žene gotovo nikada neće priznati svojim muževima:

1/9

- Tako sam ljuta na svoje roditelje što su mi to krili. Ne znam što da radim s ovom informacijom, ali osjećam da moram s nekim razgovarati o tome. Trebam li razgovarati s roditeljima i reći bratu ili se pretvarati da se ništa od ovoga nije dogodilo? Ne znam ni zna li on istinu. Volim svog brata, ali hoću li mu reći da njegov tata nije moj tata? - nastavila je.

- Žao mi je što ste morali ovako saznati. Uznemirujuće je saznati ove informacije kasnije u životu. Morate razgovarati sa svojim roditeljima. Možda su donijeli odluku da vam ne kažu jer vam nisu htjeli uzrokovati bol ili zbunjenost, a možda nisu htjeli da imate loš dojam o mami - započela je psihoterapeutkinja Deidre.

- Vaš tata je bio otac vašem bratu u svakom pogledu. On je bio taj koji je bio uz njega dok je odrastao. Činjenica da mu nije rođeni otac to ne mijenja. No, tajne u obiteljima su štetne i ako ste saznali istinu, vjerojatno će i vaš brat, ako već ne zna, saznati. Bilo bi mu daleko bolje da istinu sazna od roditelja nego od nekog drugog - zaključila je.

Majka i sin nakon godina razdvojenosti, ponovno se vidjeli za njen 100. rođendan: "On živi u Španjolskoj i nisu se vidjeli godinama" 😍❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije